Lørdag blev de første kampe ved kvalifikationen til Auzom Premier League spillet, og der var et dansk hold som leverede varen, imens det for de andre blev en skuffende første dag ved kvalifikationen. 

Auzom bruger en noget anderledes kvalifikation end andre turneringer, hvor holdene der detalger i open har fået tildelt nye grupper til dagens kampe, afhængig af deres placering i gruppen på dag 1. Under alle omstændigheder så er der 24 pladser til den lukkede kval der spilles d. 6 og 7 Oktober, og der er 96 deltagende hold i kvalifikationen. 

Dag 1 blev rigtig god for Odense Esport der slutter som vinder af gruppe E, og er overall nr. 5 efter den første halvdel af open. Herefter følger WHOAREYOU som nr. 53, Danelaw som nr. 62 og TMS Ringsted som nr. 74, foruden en række danske spillere på forskellige mix hold. 

Skæringen til top 24 bliver nok omkring 2300-2600 point, hvilket vil sige at både WHOAREYOU, Danelaw og TMS Ringsted er nød til at vinde deres gruppe, imens at Odense Esport kan nøjes med en top 10 placering. 

Update: TMS Ringsted og WHOAREYOU spiller i samme gruppe, se alle grupper HER.