3 vilde setup du kunne bruge hele opsparingen på

Sponsoreret

Der bliver til tider bygget nogle virkelig vilde computere og gaming setups ude i verden, og de koster oftest også mere end hvad den normale opsparing kan klare. Men derfor kan man jo godt finde inspiration i nogle af verdens vildste gaming setups. Herunder ser de 5 af de fedeste projektor vi har kunne finde.

Men før du giver dig i kast med et build som disse, bør du nok lige tjekke om kassekreditten kan klare trækket, for her snakker vi om setups der alle koster + 100.000,-. Udover at du selvfølgelig skal have købt dig den vildeste gamer PC til at trække det vildeste racing rig, så skal det hele selvfølgelig sammensættes i det lækreste gaming rum hvor der yderligere skal være XBOX, PlayStation og mindst 2 ekstra skærme.

Men først, hvilken PC skal du have fat i, hvis budgettet er ubegrænset? 

Orion X by 8Pack

Til 30.000$ er dette uden tvivl verdens dyreste computer. Endda selvom den er bygget inde i hvad vi ville kalde for et helt almindelig kabinet. Computeren er bygget af en af verdens mest anderkendte overclockers, også kendt som 8Pack. Mange af delene til denne computer er dermed også custom dele som det ikke er muligt at få fingre i selv. 

Hoonigan Sim Racing Rig

Det er ikke kun vilde computere som kan være med på bøljen omkring vilde setups, det samme kan de såkaldte simracing rigs, et univers der for alvor tager fart i disse år. Hoonigan har i samarbejde med en af verdens største leverandører Trustmaster, bygget et af de vildeste setups vi har set i 2018. Dette setup gør brug af intet mindre end 3 * 50" 4K Samsung skærme, som gør at man får hele oplevelsen som var man i en bil, og eftersom at man sidder placeret med ansigtet helt oppe i skærmene, så føles det virkelig som at være der selv.