I dag var den første af fire, hvor finalerunderne i anden sæson af Starladder's PUBG, bliver afviklet. Med gruppespillet, overstået er det nu at de 100.000$ er på spil.

Finalerunderne spilles på det samme format som gruppespillet. Pointsystemet er altså fortsat 225-5 point i forhold til placering, samt 7 point pr. kill. Over de fire dage vil vi igen se 5-5-5-5, altså fem kampe om dagen, hvor vi hver dag skifter mellem Miramar og Erangel - i dag startede vi på Miramar.

Dagens store nyhed var dog, at FaZe har været nødt til at flyve en ny spiller til eventet, idet Haxete ikke er i stand til at spille. GustavQQ overtager hans plads - hvorvidt det gælder turnerings resterende kampe vides ikke. Læs om situationen her.
FaZe er i forvejen kendt for ikke at have den bedste første dag ved turneringer, så måske kommer det ikke til at skade dem så meget hvis Haxete allerede er tilbage i morgen. Titlen er jo på spil, og som forsvarende mestre har de meget at leve op til.

Konkurrencen er hårdere i denne sæson. Hele 10 ud af de 16 finalister har vundet et internationalt LAN event, så feltet er fyldt med stærke hold. Skulle du have misset gruppespillet, så kommer alle finalisterne her:

Dagens første runde starter dårligt ud for de fleste favorithold, og det bliver europæiske Team Vitality, der vinder runden med 10 kills. 
Runde to går til Cloud 9 og Stab. I rundens sidste cirkel havde vi fire spillere fra Tempo Storm, tre fra Method, og 2 fra Cloud9. Selvom oddsene var imod dem, vinder Cloud9 runden efter nogle fantastiske sprays. C9 rydder tre spillere fra Tempo Storm inden for få sekunder, mens Tempo Storms sidste spiller reducere Method til én mand. Tilbage var Moody fra C9, og MOLNMAN fra Method. MOLNMAN laver en kæmpe fejl, mens han prøver at spotte Moody. Han timer det forkert da safezonen begynder at skrumpe. Den fjerner 85% af hans liv og efterlader Moody med en nem opgave. 

Efter to elendige runder, tager Team MVP den tredje med 10 kills, og viser hvorfor de kom ud af gruppespillet på førstepladsen. Runden efter blev til en dominerende opvisning fra amerikanske Optic Gaming, der vinder med imponerende 20 kills. Dermed deler de nu turneringsrekorden med Ghost Gaming og BALLOC/Turtle.

Dagens sidste runde gik til kinesiske Four Angry Men (4AM), der slog Team Liquid's Scoom på målstregen. Han var ellers så tæt på at tage sejren, efter at have gemt sig i over 15 min. Uden meds og boosters var det dog svært for ham at vinde den sidste 1v1, med kun 25% af sit HP intakt. 

Turneringens første finalerunder rundes af med følgende resultat: