Fire runder var hvad der stod mellem Stab og Cloud9 og førstepræmien på 75.000$. Forud for dag 2 havde de et solidt forspring til Team Liquid på andenpladsen. Da turneringen blev skudt i gang i de tidlige morgentimer, var vi rykket over i FPP - med 1x Miramar og 3x Erangel i vente.

Indonesiske Aerowolf ADS vinder dagens første, turneringens femte, runde med 13 kills. FaZe Clan kunne ikke stoppe dem 3v4, selvom de havde været skarpe igennem runden - de slutter selv med 16 kills. I runden efter er Cloud9 det eneste top-hold, der formår at placere sig inden for top 5. Deres præcise brug af smokes gavnede deres pointtal - runden placerede dem nemlig hele 540 point foran FaZe på andenpladsen. Det bliver dog Aerowolf, som tager en sejr mere. 
ahq fra Taiwan vinder den syvende runde med 9 kills. 

Forud for turneringens sidste runde, krævede det en ringe præstation fra C9, hvis FaZe eller Liquid skulle op på førstepladsen. FaZe og Liquid bliver dog begge elimineret uden for top 10, hvilket sikrede Cloud9 og Stab den samlede sejr, og førstepræmien på 75.000$. FaZe Clan tager andenpladsen og 30.000$, mens Team Liquid tager 13.500$ med hjem. 

ahq lukker turneringen med 9 kills og den sidste Chicken Dinner i denne omgang. 

Vi så ikke meget til TSM eller OMG under turneringen. Begge hold havde synlige problemer med rotationer og deres valg af drop-points resulterede i tidlige skuddueller, der især gik skævt for TSM. De slutter på henholdsvis en 10. og en 9. plads:

Eventet i Hong Kong var langt fra det længste, men med 150.000$ på spil - over otte runder - var turneringen bestemt ikke uden betydning for de deltagende hold. Det var, især for de vestlige hold, en mulighed for at sætte et præg i en ny region, og samtidig gøre sig fortjent til en betydelig sum for to dages arbejde.