I morgen, fredag, spilles de første finalerunder i GLL Sæson 2. I løbet af ugen har twitter været fyldt med opslag fra profesionelle spillere, der én efter én er ankommet til GLL's faciliteter i Stockholm, hvor finalen afholdes. Den tidlige ankomst har bl.a. givet spillerne mulighed for at vænne sig til det setup de vil benytte under kampene.

Turneringen startede med 48 deltagende hold, hvilket skulle skæres ned til de 16 bedste før finalen. De indledende runder blev spillet i et bracket-format, bestående af tre divisioner: 1 Alpha-division og 2 Bravo-divisioner, med 16 hold i hver. Hver uge blev de seks nederste hold i Alpha divisionen rykket ned i de to Bravo divisioner, mens de tre bedste hold fra hver Bravo division overtog deres plads. Sådan fortsatte det i fire uger, indtil de 16 finalister blev fundet:

● NaVi
● FaZe Clan
● Ghost Gaming (med BALLOC og Turtle på holdet)
● SetToDestroyx
● Pittsburgh Knights
● Sangal e-Sports
● PENTA Sports
● Team Vitality
● Team Liquid
● Wildcard Gaming
● M19
● Team Dignitas (med GustavQQ og Wookiebookie på holdet)
● Moonwolf
● Team Gates
● Tollenz Lions (tidligere Team Expert)
● Nova Esports (tidligere Team Totality)

Der vil blive spillet seks runder hver dag, med tre runder på hvert map og en pause indimellem. Turneringens skema ser altså således ud:

● Fredag, d. 10 august: 3x Miramar, 3x Erangel
● Lørdag, d. 11: 3x Erangel, 3x Miramar
● Søndag, d. 12: 3x Miramar, 3x Erangel

Dækningen af turneringen hen over de tre dage forventes at starte kl. 15, dansk tid, og fortsætte til omkring kl. 21. De 16 hold spiller om en præmiepulje på 100.000$ dollars, hvoraf 40.000$ går til 1. pladsen, 20.000$ til 2. pladsen, 10.000$ til 3. pladsen osv. En chicken dinner er 500$ værd. 

Så husk at følge med fra i morgen kl. 15:00, på GLL's officielle kanal, og her på siden hvor vi løbende vil holde jer opdateret på resultater og højdepunkter.
Udover at GLL bliver dækket på mange forskellige sprog, har de også arrangeret det således, at man kan følge med på en specifik "team-stream". Man kan altså se alle kampene fra de forskellige holds perspektiver. Så holder du med Team Liquid, FaZe Clan eller noget helt tredje, så hop herind og find linket - og læs samtidig mere om eventet.