Team Singularity fortalte i går at de havde indhentet et mandskab til Overwatch, hvor de har indhentet mandskabet, som tidligere gik under det fremragende navn: "Mens, Give me Nano Boost". 
Vi har haft fat i Rasmus Hove, som er manager for Overwatch holdet, til at fortælle lidt mere omkring, hvorfor det lige blev det hold, og deres mål.

I forbindelse med at vi i januar annoncerede vores ekspansion til Overwatch, fik vi tilsendt en masse ansøgninger fra håbefulde unge danskere. Inden vi havde gennemlæst ansøgningerne, havde vi været ude og scoute og var faldet over navnet 'Sindustries', og et par dage efter lå der en ansøgning fra selvsamme person. Vi valgte herefter at tage en uforpligtende snak med Sindustries, og herefter tog det fart.
Valget faldt på 'Mens, Give Me Nano Boost', fordi vi som organisation til at starte med søgte efter en holdkaptajn at bygge holdet op omkring. Valgte faldte derfor på Sebastian "Sindustries" McCallum, idet han har de kvaliteter vi søger i en spiller. Vi ønskede en med et stærkt netværk til det internationale og nationale Overwatch community, som i samarbejde med os kunne opstøve danske talenter. Vi tager hul på HND Gaming's seneste turnering: HND Overwatch Open V i den kommende weekend.

Vi har ambitionerne om, at vi inden udgangen af 2017, er blandt de 10 bedste hold i Europa.

Ligeledes regner vi med at være holdet, som repræsenterer Danmark i de internationale turneringer der venter i fremtiden.

Mon ikke at Copenhagen Flames vil give Singulairty kamp om at repræsentere Danmark, da de også lige har signet et Overwatch team igen. Et af de talenter er holdets yngste spiller, som har spredt død og ødelæggelse i de public games, og sluttede sæson 3 som nummer #78 i EU.

Vores yngste spiller Phillip "Kragie" Krag', som ikke har haft nogle erfaringer med andre, og derfor er relativt ny indenfor esport. Ikke desto mindre er han en af få, som har formået at have to spillerprofiler i top 50 her i Europa. Yderst imponerende taget i betragtning af, at der er flere millioner aktive spillere.

Sebastian "Sindustries" McCallum der er holdkaptajn fortæller:

PaghMinister og jeg har spillet sammen de sidste 6 måneder, gennem flere hold, hvor det seneste inden vi skrev under med Team Singularity var "Mens, Give Me Nano Boost". Cizti blev en del af "Mens, Give Me Nano Boost", dengang da det blev skabt, hvor han var en af de stærkeste flextank spillere i Danmark. Efter flere flotte resultater, valgte vi at holde en måneds pause fra turneringer, da det var midten af december, og de tidligere holdspillere samt jeg ønskede at bruge lidt tid med familien idet det var jul.
Efter pausen bestemte Pagh, Cizti og Mig selv, at vi gerne ville fortsætte, vi var dog indforstået med at det krævede nogle rotationer. I den forbindelse holdte vi tryouts, hvor Scaler, Shax og Kragie viste imponerende resultater, en god forståelse for spillet og gode kommunikationsevner in-game.
Vi har sidenhen brugt 30 timer hveruge på scrims, for at få spillet os sammen, så vi er klar til vores første turnering under Team Singularitys banner.

Lineuppet består af: 

  • Sebastian "Sindustries" McCallum – IGL og shotcaller
  • Johannes "Shax" Nielsen – Offtank
  • Victor "Scaler" Godsk – Flex support
  • Casper "PaghMinister" Larsen - Tank
  • Phillip "Kragie" Krag – Flex DPS
  • Nicolaj "Cizti" Jensen – Offtank/Flex DPS

Det bliver spændende at se, hvordan holdet kommer til udvikle sig, og om det bliver Singulairty eller Copenhagen Flames, der kan tage titlen som Danmarks bedste Overwatch hold. Derudover er der også det tidligere Fragsters lineup, som nu går under navnet Grand Danois, og vist at de også er med i den europæiske Overwatch top. Men hvor længe får de lov til at beholde titlen som det bedste hold i Danmark?