TSM's danske jungler, Dennis "Svenskeren" Johnsen, annoncerede i går på Twitter, at han ville afholde en times lang AMA (Ask Me Anything) på hjemmesiden www.curse.com. Det gav fansene muligheden for at stille Svenskerenen række spørgsmål, hvilket endte med at være om alt fra hans vægttab til scrims. 

Her afslørede Svenskeren, hvordan det var/er at spille med store stjerner som bl.a. Søren "Bjergsen" Bjerg og Yilang "Doublelift" Peng, og om det har haft nogen personlig effekt på danskeren. Især rygter fra Doublelift's tid på CLG var med til at gøre Svenskeren nervøs. Derudover hvordan deres tidligere træner Weldon Green havde en positiv effekt på ham. Weldon Green er lige pt. ansat hos G2 Esports.

Et andet spørgsmål kom fra brugeren "Joebob12321", som var en af mange, der spurgte ind til, hvordan det hele foregår, når Svenskeren og resten af TSM scrimmer. Svenskeren afslørede, at TSM har ca. seks scrims per dag med mulighed for flere, hvis holdet føler, der er brug for det.


Brugeren "Rahil99" stillede derudover det spørgsmål, som mange fans har gået og tænkt over, hvordan gik Dennis Johnsen fra "Svenskeren" til "Slimskeren" (eller "Swoleskeren"). Dette er nogle kælenavne, som han har fået af fans m.m. efter hans imponerende fysiske transformation.

Derudover gav Svenskeren svar på, hvorfor han har en tendens til kun at spille "kedelige" meta-champions - det er holdet over individet for ham. Vi har f.eks. set Galen "Moon" Holgate fra FlyQuest have succes på mere utraditionelle picks som Kindred, Evelynn og Shaco.

Til sidst var der op til denne sæson en del bekymring blandt fans om, hvordan TSM's shotcalling skulle fungere, nu hvor Doublelift valgte at tage en pause og fokusere på at streame på Twitch. Hvis man har fulgt med i YouTube-serien "TSM Legends" har man fået et indblik i, at Kevin "Hauntzer" Yarnell lidt har overtaget shotcalling. Derudover gav Svenskeren et stort skulderklap til holdkammerater og landsmanden Bjergsen for hans lederegenskaber.

På grund af IEM Katowice har Svenskeren og resten af TSM-holdet en længere pause før det går løs igen i NA LCS. Holdets næste udfordring er d. 5. marts, hvor TSM skal op i mod rivalerne fra CLG.