Den tredje competetive sæson i Overwatch sluttede i nat klokken 01.00, og vi er derfor nu trådt ind i en kort off-season. Der skal dog lægges vægt på kort, for den fjerde sæson begynder allerede om en uge på næste onsdag d. 1. marts klokken 01.00. 

Men selvom der er så kort tid til sæsonstart, har informationerne fra Blizzard været meget sparsomme, men de har dog forklaret, at "de har lyttet til feedbacken fra spillerne og har ændret deres planer efter det." Så der kommer altså til være nogle ændringer til Overwatch.

En ting kan dog siges med stor garanti; Overwatch får en ny hero inden for den nærmeste fremtid. Indtil i går troede de fleste, at der var tale om Doomfist. Men efter, at Blizzard lavede en teaser om den 11-årige robotudvikler Efi Oladele (nedenstående billede), er det nu ikke længere sikkert. 

I følge teaseren, der er et fiktivt interview med Efi, er hun blandt de mest begavede mennesker på kloden og bruger sin tid på at designe robotter. Der kunne derfor muligvis være tale om en hero, der styrer robotter for at dræbe modstanderne. 


Doomfist er næsten en diametral modsætning til Efi. Han er en kæmpe mand, der ifører sig en stor handske for at udslette sine fjender. Der er allerede lavet tonsvis af referencer til Doomfist i spillet; fx kan man finde denne poster i Numbani. Billedet viser tre forskellige mænd, der hver besidder handsken. Det betyder, at der altså har været tre forskellige, der har været Doomfist. 

Det er også den samme Doomfist-handske, man transporterer i payloaden i Numbani. Og så ser man den også se i en glasmontré i en af de første cinematic trailere, hvor Winston og Tracer slås i mod Reaper og Widowmaker. På det seneste har der været en del rygter om, at Doomfist ville være den næste hero. Samtidig er der flere og flere medier, der peger på, at skuespilleren Terry Crews skal lægge stemme til karakteren. Det er dog endnu umuligt at sige, hvem der bliver den næste hero.

Noget, vi dog kan sige med sikkerhed er, at der endnu engang er præmier til alle dem, der har spillet deres placement matches i sæson 3. Det handler både om et nyt spray, et nyt icon, samt en bunke Competetive Points, alt efter hvilken rang du endte i:

SR 1-1499 (Bronze): 100 CP

SR 1500-1999 (Silver): 200 CP

SR 2000-2499 (Gold): 400 CP

SR 2500-2999 (Platinum): 800 CP

SR 3000-3499 (Diamond) 1200 CP

SR 3500-3999 (Master): 2000 CP

SR 4000-5000 (Grandmaster): 3000 CP