Det var ikke kun de virtuelle skins der har forgyldt massevis af danskere her i weekenden. Danske Spil har nemlig måtte udbetale mere end 100.000 kroner til de dygtige spillere, som var klar på Astralis kampen. Kaper Nemeth der er oddssætter hos Danske Spil fortæller:

Vi taber samlet set over 100.000 kroner på sejren til Astralis. Især på live-betting var vores kunder gode. Da Astralis var bagud med 7-0 og 13-7 i afgørende map var der stadig mange, der troede på, at de nok skulle vinde. De spillere fik ret, og kunne glæde sig over at have spillet på Astralis, da oddset var helt oppe i 12,00

LÆS MERE OMKRING DEN NERVEPIRRENDE FINALE HER.

Astralis sejrendeFoto: Izaaktv

Selv om Danske Spil måtte se sig slået i forbindelse med sejren til Astralis, så er der dog glæde at spore over den danske sejr, og Kasper Nemeth fortæller videre:

Esport er i en rivende udvikling, og vi kan se, at interessen for at spille på esport følger med. Så selv om vi tabte lidt i går, så har vi svært ved at være utilfredse med, at et hold som Astralis er med til at udbrede kendskabet til esport i Danmark.

Udviklingen omkring betting på esport går kun i en retning. Allerede i 2016 overhalede esport som kategori, de langt mere traditionelle sportsgrene som hockey og badminton. Måske det i fremtiden bliver den største konkurrent til fodbold også?