35 mia. kr., eller værdien af 2 fodboldhold med Cristiano Ronaldo´er på alle 22 pladser, er værdien af alle de CS:GO skins, der i 2016 blev satset. På denne måde har fans af spillet kunne bette deres virtuelle skins på resultatet af en CS:GO kamp, eller bruge dem til gambling på casino lignende sider. Når man er færdig med at bette og gamble ens skins, eller måske har mistet dem alle, kan du heldigvis købe nye for dine egne penge. Hvis du vel og mærke kun kan nøjes med den absolut fineste kvalitet, står den legendariske Dragon Lore AWP til hele 146.000 kr. på opskins.com. Har du ikke helt budget til denne, kunne du jo tage et kig på disse langt "billigere" Karambit´s.

Valve har prøvet af flere omgange, at begrænse brugen af denne type sider, hvor det også blev til lukning af en række sider tidligere i 2016. Betting og gambling er intet nyt i denne verden, men problemet opstår, fordi der ikke er nogen kontrol med disse sider, og derfor kan børn helt uden restriktioner gamble for flere tusinde kroner. 

Den manglende restriktion og kontrol af disse sider har desværre gjort snyd en stor del af industrien. Et eksempel på dette var tilbage i sommeren 2016, hvor det kom frem at CSGO Shuffle samarbejdede med en af verdens største streamers PhantomL0rd, og bevidst gav ham en større chance for at vinde. LÆS TIDLIGERE ARTIKEL HER.

Det er dog lykkedes helt almindelige personer at vinde rigtig store penge på disse sider, og den følelse er der nok ikke meget der kan slå, se eksempelvis denne video hvor han vinder skins til en værdi af 90.000 kr.