Endnu en årlig begivenhed er startet i Overwatch. Denne gang er det det kinesiske nytår som fejres, med navnet Year of the Rooster. Der har siden Overwatch's jule-begivenhed, Winter Wonderland, hvor Mei's skin (som var hendes første siden release) ikke faldt i alt for god jord hos nogle fans, da det i deres optik virkede kedeligt. Jeff Kaplan, hovedansvarlig for Overwatch kommenterede på kritikken, og sagde at Mei havde et nyt skin i vente i starten af det nye år.

Den 19. januar postede Overwatch's globale samt koreanske twitter accounts et par teasers over hvad der var i vente.

Ligesom ved tidligere begivenheder, er der et hav af cosmetics. Foruden dette, har Lijang Tower fået et midlertidigt ansigtsløft, for at fejre det kinesiske nytår. Der er også en ny gamemode at finde i Arcade Mode, i form af den gamle klassiker capture the flag. 


Skins

Med eventet kommer der selvfølgelig også nye skins, blandt andet en række  legendary skins, som denne gang er blevet tildelt til Mei, D.Va, Reinhardt, Roadhog, Winston og Zenyatta. 


Capture the flag

En af de ældste game modes i form af Capture the flag er som nævnt tilføjet som brawl til Arcade Mode, og kan mindst spilles til slutningen af begivenheden, 13. februar. Det er det normale 6 mod 6, men holdene kæmper om først at tage modstanderens flag tre gange. Det  er en betydeligt anden spillestil, end hvad man er vant til fra det normale gamemodes. Capture the flag foregår på en kinesisk nytårs udgave af Lijang Tower's maps. Banerne har små ændringer, da health packs' placering er ændret, og nye, andre veje er mulige at tage.

Hero changes

Foruden begivenheds-relaterede ændringer, er der en del ændringer til det generelle Overwatch. En stor del af det indebærer ændringer til heroes:

  • D.Va har fået et overordnet nerf, hvor hun er gået fra 400 armor til 200 armor, og 200 health til 400 health. Foruden dette gør hendes skud mindre skade (3 til 2 skade per kugle), mens der dog skydes 3 flere (fra 8) per skud. 
  • Ana's Biotic Grenade vare nu et sekund (4) mindre, og giver nu kun 50% (fra 100%) ekstra healing.
  • Sombra's Hack's cooldown er blevet reduceret med 4 sekunder (nu 8), og tager nu kun 0,8 sekunder (var 1) for at hacke en modstander.
  • Roadhog's Chainhook, også kendt som Hook 2.0 er endeligt ude. Hvor hans Hook før virkede meget tilfældig, for begge parter, skulle den nu virke mere fair, hvor målet faktisk bliver placeret foran Roadhog, i stedet for mere "tilfældige" steder. Målet, vil derimod ikke bliver trukket igennem vægge osv., som har været tilfældet indtil nu. Hook vil konstant tjekke om Roadhog kan se målet eller ej - Hvis ikke, vil kæden blive brudt.


Andet

Et antal ekstra tilføjelser er også med i patchen:

  • Kill feed er ændret, hvor det nu også indikerer hvilken ability der er brugt til at dræbe målet.
  • På assemble team skærmen, er der nu en join team chat knap, der vil både opmuntre folk til at deltage i gruppe voice chat - Noget der er meget vigtigt i competitive.
  • Det er nu muligt at vælge op til 4 emotes, sprays og voicelines, som man kan bruge efter behag inde i spillet


Er der nogle skins du bare MÅ have under Year of the Rooster?