Det er et enormt tæt felt som deltager ved denne Major. Danskerne er ret godt repræsenterede med 12 spillere, der er fordelt ud på fire forskellige hold. Vi har selvfølgelig vores personlige favoritter, men hvad mener eksperterne? 


Vi har sat en række af de kloge CS:GO hjerner stævne, og stillet dem en række spørgsmål omkring den kommende Major.

Hvem vinder Majoren? Hvem går 0:3? Hvem går  3:0? Hvilke 6 andre går videre? Dark horse Hvem skuffer? Bedste placering af North og Astralis?
Snappi Virtus.pro
Liquid, G2
OpTic, Astralis North, VP, EnVy, Gambit, Fnatic, SK
Na'Vi Astralis
AnJ Astralis HellRaisers, FlipSid3
Astralis, Na'Vi North, Fnatic, FaZe, VP, OpTic, SK Fnatic GODSENT Astralis
rizc Astralis Liquid, HellRaisers Astralis, Na'Vi Svært at sige, stærkt felt.
Fnatic SK Astralis
Zherman Astralis
G2, GODSENT Astralis, North VP, Na'Vi, FaZe, Gamit, OpTic, SK Gambit EnVyUs
Astralis

rezex Astralis
FlipSid3, Gambit
Astralis, Na'Vi
FaZe, EnVyUs, SK, VP, North, Fnatic
Fnatic
SK
Astralis
3k2 Na'Vi
HellRaisers, GODSENT
Na'Vi, OpTic
Astralis, North, Gambit, VP, SK, Liquid
Gambit
Svenskerne og franskmændene
Astralis

Et par af eksperterne har uddybet deres valg, hvor Allan "AnJ" Jensen fortæller om sin 'Dark Horse' og 0:3 hold:

Fnatic. Ser man på navnet tænker man selvfølgelig at de kan da på ingen måde være en Dark Horse, men med de hold jeg ser gå videre, føler jeg lidt at de er netop det. De har et spændende lineup, og jeg glæder mig til at se, hvilket niveau de lægger for dagen 

HellRaisers, EnVyUs eller Flipside. Jeg føler at holdene er så velforberedte til denne Major, at de er klar på hvilke maps HR og FlipSide kan være farlige på, og EnVyUs spår jeg ingen gode ting omkring. De vil gerne prøve at slutte af i stor stil, inden deres shuffle, men jeg tror den selvtillid de har fra WESG kommer til at bide dem i røven, da det ikke var samme kaliber teams de mødte

Christian "rezex" Bjerregaard om hvem han ser vinde Majoren, og om Astralis eller North ender øverst:

Den er altid svært med så mange gode hold her for tiden, men jeg tror seriøst på, at det bliver en dansk vinder med edge til Astralis. Hvor North nok ender med en semifinale eller taber i finalen. Jeg mener dog det hold, der skulle stå i vejen for de to danske hold til lige præsic det her event, det ville være et hold som Na'Vi.

Jeg tror at der er en slight edge til Astralis. North har nok også en del blod på tanden for at vise, hvad de dur til som hold, og vise sig frem for den nye organisation. Som kunne resultere i at North kommer for at lave et statement til eventet.

Steffen "3k2" Markussen uddyber om dem han mener går videre, og hans 'Dark horse', Gambit:

Astralis, North, Gambit, VP, SK og Liquid. Danskerne, VP og SK tror jeg ganske simpelt er så gode, at det næsten er utænkeligt, at de ikke klarer det videre. Samtidig har jeg et godt øje til Gambit, mest udfra de ting jeg har hørt om deres træning og generelle tilgang til at udvikle sig som hold. Liquid er måske mest et håb, fordi jeg elsker at se et par af deres spillere in action, og fordi jeg mest forestiller mig at, hvad der så vidt jeg ved er en næsten 100% fastlagt "french shuffle", mest kommer til at virke demotiverende på franskmændende op til sådan en turnering - umiddelbart er det EnVy-holdet der har mest at vinde, men de tilter også helt hårdt nogle gange, så det skal i hvert fald blive spændende - forudser dog at alle franske hold må igennem qualifiers, hvis de skal til næste major.

Største dark horse til at vinde det hele er Gambit for mig. Til at klare sig overraskende godt må det være FaZe - Jeg har selv tidligere arbejdet sammen med Karrigan, i perioden umiddelbart efter han joinede TSM, og var vældig imponeret over, hvor hurtigt han fik godt styr på det hold i hvert fald. Så der er helt klart en mulighed for, at de overrasker og måske endda kommer i semifinalerne

Selve kampplanen kan du se herunder.

ELEAGUE den 22 januar

Tidspunkt
North vs. Gambit 16:00
G2 Esports vs. Fnatic 17:15
SK Gaming vs. HellRaisers 18:30
Virtus.pro vs. OpTic 19:45
Natus Vincere vs. mousesports 21:00
Liquid vs. EnVyUs 22:15
Astralis vs. GODSENT 22:30
FaZe Clan vs. FlipSid3 Tactics 00:45

  

Vi har set på alle 16 hold, som du kan læse her:

Del 1: Gambit Esports, North, Fnatic og G2 Esports
Del 2: SK, HellRaisers, Virtus.Pro og OpTic
Del 3: Natus Vincere, mousesports, Liquid og EnVyUs
Del 4: FaZe, FlipSid3, GODSENT og Astralis

Du kan se kampene in game, men de bliver selvfølgelig også streamet på Twitch, men husk at linke din steam konto med Twitch, hvis du vil have chance for at få drops imens du ser Majoren på Twitch. 

   

 

Hvem tror du der vinder Majoren, og hvem ser du gå videre til playoffs?