Det franske Team EnVyUs vinder WESG og dermed verdens største Counter-Strike:Global Offensive turnering til dato. Med til denne titel følger også hele 5.600.000 kr., hvilket giver dem et kæmpe forspring til de andre top hold i 2017. 

EnVyUs var, sammen med polske Virtus.pro turneringens favoritter, og det hele var planlagt til en storslået finale. Men der var et andet polsk underdog hold, som havde andre planer. Det lykkedes nemlig Team Kinguin at slå deres landsmænd i semifinalen. Her viste Kinguin storslået form på mirage, og væltede henover favoritterne fra Virtus.pro med 16-5. Andet map var Dust2, som det lige akkurat lykkedes Kinguin at holde stand på med resultatet 16-14. 

Finalen blev desværre en lidt tynd affære, hvor det kun lykkedes Kinguin at trække 11 runder ud af EnVyUs, på henholdsvis train og dust2. Kinguin´s map pick virkede meget mystisk, da de netop havde vist storslået form på mirage, men vælger at tage train imod franskmændene. Selve finalen beskriver meget godt turneringens niveau lige fra deltagere til arrangement. Som tilskuer har det derfor været en stor skuffelse, men både EnVyUs og Kinguin må være yderst tilfredse med deres betaling for weekenden.