Selvom Blizzard er notorisk kendt for ikke at afsløre noget før tid, så er det efterhånden ved at være på plads, hvad vi kommer til at se af nye releases i løbet af BlizzCon 2016

Diablo

Det spil, der bliver snakket allermest om inden dette års BlizzCon, er Diablo. Et spil, der ellers har stået meget stille i noget tid (på nær nye seasons), og som ikke fik særlig meget kærlighed til sidste års Blizzard. Men nu kan det næsten med sikkerhed siges, at Blizzard vil afsløre en eller anden form for nyt Diablo content. De fleste taler om helt nyt spil, Diablo 4, men der har også været snak om enten et Diablo 2 HD remake eller en ny expansion til Diablo med en ny class, en necromancer.

Hele rygtet omkring Diablo 4 startede efter, at Blizzard udsendte en goody bag til dem, der har købt billet til BlizzCon. I goody baggen var der blandt andet en lille pose, der ligner noget, man bruger i rollespillet Dungeons and Dragons. Uden på posen er der flere markeringer, der viser, at posen har noget med Diablo at gøre. Inde i posen kan man så finde en firsidet terning, der ligeledes ligner noget fra D&D. To af siderne har hver indgraveret et 1-tal og en tredje side har et 4-tal; altså danner de tilsammen 4-1-1. Udsmykningen og den firsidet terning giver derfor anledning til at tro, at der udkommer et Diablo 4 d. 4/11, hvilket er den dag, hvor BlizzCon begynder. Du kan høre høre youtuberen Rhykker give en mere detaljeret forklaring omkring Diablo 4 konspirationen her i videoen. 


Men som sagt har der også været rygter om, at det i stedet er en Diablo 3 expansion, der er på vej. Forleden kom Blizzard nemlig ved et uheld til at release en hel del artwork på deres gear shop. Her kunne man blandt andet se en masse artwork til den næste hero i Overwatch, Sombra (som vi kommer ind på senere), men samtidig kunne man også finde det følgende billede af to necromancer lignende karakterer.

Diablo III Necromancer

Foto: Blizzard

Billedet giver umiskendeligt minder tilbage til Diablo 2 classen Necromanceren, der havde evnen til at vække de døde tilbage til live og skabe en hær af skeletter. Det har siden fået mange til at spekulere over, om det muligvis kan være en class, der vender tilbage i Diablo 3, mens andre mener, det kan være til et nyt Diablo spil. 

Overwatch

File:Sombra BlizzCon2016 -Ver2-.png

Rygterne omkring den næste hero i Overwatch, Sombra, har nu kørt i flere måneder og har været en lang rejse med afkodning og clue detecting i selve spillet. Det førte til en countdown, der talte ned til BlizzCon 2016. Derfor kan det næsten med sikkerhed siges, at vi kommer til at se en afsløring af Sombra til dette års event. 

IGN har lavet en kort video, der hurtigt forklarer hele eftersøgningen af cluesene til Sombras release, som du kan se  her.

Det, vi ind til videre ved om Sombra, er, at hun har noget med hacking at gøre, og at hun er allieret med den eksisterende hero, Reaper. 

Ud over det er hun kendt for at have hacket LumériCo, et internationalt firma fra Overwatchs univers. Det har siden fået LumériCo til at undersøge, hvem hackeren er, hvilket har været med til at tease hendes release.

Sombras evner inden for at spionere har fået flere til at tro, hun måske bliver Overwatchs første stealth hero. Det kommer også af, at hendes navn på spansk og portugisisk betyder "skygge".

 

 

  

    

Foto: Blizzard

      
World of Warcraft


WoW er sandsynligvis et af de spil, vi kommer til at høre allermindst om til dette års BlizzCon, da Legion kom tidligere på året. Derfor er det endnu for tidligt at tale om den næste expansion. I stedet kommer vi nok til få det første kig på de næste patches til Legion. Det er allerede nu afsløret, at der kommer 2 raids mere til Legion ud over The Emerald Nightmare. Det er Trial of Valor, der bliver udgivet den 9. november, og Nighthold, hvor man endelig kommer til at møde Gul'Dan. Med lidt held kommer vi til at høre og se lidt til dem til BlizzCon.