Et af de store spørgsmål ved bænkingen af Finn "karrigan" Andersen for Astralis er nu blevet besvaret, og karrigan er draget videre fra holdet.

karrigan udtaler selv på Astralis.gg:

I have had many good moments and these are the ones I’m taking with me in the future.

The reason for this change is that in the past few months we haven’t been performing to our expectations, which led to different discussions on how to approach the tactical aspect of the game. We came to an agreed conclusion that it was for the best that our paths now split up and I wish the best in the future for Astralis. I hope they will find their way back to the top.

Med Valves udmelding omkring coaches, så fik in-game leaders pludselig en langt større værdi, hvor mange af dem har haft svært ved at få kills på scoreboardet. Det har dog kun været tilfældet for karrigan, når han har opgivet pladser og roller for at facilitere stjernerne på holdet.

karrigan er en af de bedste in-game leaders i verden, og det er der også andre, som har indset. Det er også, hvad Astralis har skrevet på deres hjemmeside om karrigan:

There are few people who can manage a team like karrigan does. As one of the best in-game leaders in the world karrigan took the team to a whole new level in 2015, placing top 4 in 17 out of 21 LAN events against the best teams in the world.

Fremover vil karrigan spille for FaZe, hvor også Philip "aizy" Aistrup er at finde. Han erstatter Fabien "kioShiMa" Fiey, som er holdets sidste indhentning, men det har længe været tydeligt, at holdet har manglet en IGL. Kan FaZe få udnyttet det enorme mængde af talent, som de har på holdet, og tilføje et solidt taktisk fundament, som karrigan bringer med sig, så har FaZe potentialet til at komme ud af gruppespillet. FaZe viser igen og igen, at de kan slå topholdene i BO1, men har haft umådeligt svært ved at gå videre fra gruppespillet ved turneringer. Det mest chokerende var nok ved StarLadder StarSeries, hvor de tabte 2-1 til FlipSid3.

Med tilføjelsen af karrigan, så kan FaZe absolut gå hen at være med i toppen, hvis de får styr på taktik, synergi og rollerne på holdet. Det giver også holdet en del flere muligheder i form af dobbelt AWP setups. karrigan spiller for holdet, og det er en undervurderet tilgang og egenskab, hvor man ofre sine egne stats for at sætte de andre op til succes.

FaZe består nu kun af nordiske spillere:

  • Finn ”karrigan” Andersen
  • Philip ”aizy” Aistrup
  • Håvard "rain" Nygaard
  • Joakim "jkaem" Myrbostad
  • Aleksi "allu" Jalli

karrigan og resten af holdet starter hårdt ud med ELEAGUE, hvor de har haft minimalt med træning op til, og har en ret åben gruppe med mousesports, Cloud9 og Immortals.

Det bliver spændende at se, om FaZe kan udvikle sig med karrigan på holdet, og faktisk formå at indløse det enorme potentiale, som er tilstede på holdet.