Optakten til dette års Worlds er så småt i gang, og Riot Games har nu lagt en ny teaser ud på deres Facebook side. Denne teaser er i form af en ultra kort video, der viser en enorm og voldsom tornado, der flyver i gennem et landskab spækket med skov og bjerge. I forgrunden til højre ses en insektlignende skabning, der kigger ud over landskabet og overværer naturkatastrofen. Hele denne teaser har meget tilfælles med en af Zedd's logoer.

Spekulationen går nu på, hvad præcist denne teaser betyder, og hvorfor den er lagt op netop nu. Mange fans er allerede i gang med at give deres bud på, hvordan teaseren skal tolkes. En af de mest sandsynlige og populære nuværende teorier går på, at dette års Worlds theme song vil blive lavet af den kendte musiker Zedd. Udover teaseren foreslår fans også, at det ville passe perfekt, da Zedd tilfældigvis allerede har sange, der er kaldt noget, som kan refereres til League of Legends (Clarity).

Samtidig har musikeren Zedd på det seneste vist interesse i den internationale gaming industri og esports-scene, hvor han blandt andet deltog som gæst til Gamescom i Cologne og fulgte med i FIFA. Derudover bor Zedd på nuværende tidspunkt i Los Angeles, byen hvor lige netop dette års World Finals vil blive afholdt, hvilket rent logistisk set gør det muligt.

Zedd har ydermere retweetet LOL Esports teaser på Twitter og skrevet følgende:

Samler man alle disse tråde, så er der altså mange detaljer, som peger mod, at Zedd vil blive kunstneren, der laver årets Worlds 2016 theme song, som Nicki Taylor gjorde i 2015 og Imagine Dragons i 2014. Sangen kommer formentligt til at hedde "Ignite", som Zedd hentyder til i ovenstående Tweet.
Nedenfor kan den officielle teaser udgivet af LOL Esports ses: