über noobz' spiller Jesper "MENIX" Lund, har fortalt Gaming.dk, at de har ændret i deres startfemmer, hvor de har valgt at tage afsked med Mikkel "bql" Haagensen, og nu byder velkommen til Anton "notaN" Pedersen.

Det nyopstartede hold har endnu ikke haft de store kampe at se til. Der var dog en forventning fra flere, at de ville vinde tirsdagens King of Nordic kamp, hvor de så sig slået til notaN's tidligere hold. 

MENIX havde følgende at fortælle Gaming.dk, om udskiftningen af bql:

Tilbage i juni måned gik vi officielle med forventninger til vores fremtid. Siden da er vores forventninger langt fra blevet indfriet. I løbet af sommeren har vi taget en 'pause', eftersom folk skulle på ferier, samt Sebastian skulle flytte til Danmark. Da vi startede igen, prøvede vi forskellige ting på holdet, dog uden ændringer på udfaldet. Efter nogen lange samtaler efter praccs og officielle, kom vi hurtigt frem til at vi følte manglen på 'Firepower'. Dette resulterede så i, at vi idag må sige farvel til Mikkel. Vi valgte så at tage kontakt til notaN. Indtil videre har begge parter været meget tilfreds med kemien og niveauet. notaN har vist sig at være en spiller, der tit kan hive kaniner op af hatten og skyde igen, hvilket er præcis det vi har manglet. Fremtiden bliver ihvertfald spændende.

Vi vil se det nye über noobz i aktion igen på lørdag, hvor de skal spille ECS Season 2 Open Qualifier.

Med notaN i über noobz, lyder holdet nu på følgende:

  • Jesper "MENIX" Lund
  • Lasse "Lass3" Møller
  • Sebastian "GnuEN" Grassmé
  • Martin "wusung" Nielsen
  •  Anton "notaN" Pedersen