Overwatch er stormet frem, og har allerede nu flere millioner faste spillere, og en competitive scene. Først annoncerede ESL en 100.000$ turnering, hvor første del af de indledende kvalifikationer er ved at lakke mod enden.

FACEIT og Turner Sports er gået sammen, og har skabt den største Overwatch turnering til dato, hvor finalerne vil blive vist på TV. Turneringen indeholder en online fase, som bliver hostet af FACEIT, og den ender ud i regionale finaler, og til slut en finale i ELEAGUEs studie i Atlanta.

Du kan registrere dig til turneringen her, FACEIT, hvor den første kvalifikations starter i dag, d. 23 kl. 15. Der er dog 3 kvalifikationsrunder mere, som dig og dit hold kan melde sig til. ,

Præmiefordelingen ser således ud, hvor både EU og NA har samme format, og kun et hold går videre fra de regionale finaler. Hvor vinderen af de to tager 100.000$, og taberen 32.000$. For de resterende hold, som endte i top 8 ser puljen således ud.

Det ser godt ud for Overwatch, hvor flere af de store organsiationer som Fnatic, EnVyUs og Cloud9 allerede har sikret sig hold, og det ser ud som om, at Overwatch er ved at etablere sig som en solid esports titel.

Hvis du vil læse mere om turneringen, så klik her