Den tidligere Copenhagen Wolves spiller, Lukas “gla1ve” Rossander, har fortalt Gaming.dk, at han sammen med sin teammate Valdemar “valde” Vangså vil spille for SK-Gaming til det opkommende DreamHack Summer, som spilles fra d. 18-21 juni.

Efter SK Gaming mistede sin spiller Jacob “Pimp” Winneche i går til Team Liquid, har holdet skulle lede efter en sidste spiller til holdet, både til DreamHack Summer og fremtidsmæssigt. Derudover er vi blevet fortalt, at Emil “Magiskb0Y” Reif ikke har mulighed for at spille ved DreamHack Summer, da han har en eksamen, som stopper ham i at deltage.

Hos Gaming.dk har vi hørt hvad valde havde at fortælle om scenariet:

Da Magiskb0Y ikke var tilgængelig for SK til Dreamhack, blev jeg spurgt om jeg havde lyst til at stand-in sammen med Lukas (gla1ve). Det takkede jeg naturligvis ja til, da det er en god mulighed for at få noget international LAN-erfaring. Som spiller prøver jeg hele tiden at forbedre mig for at kunne spille med hvor det er sjovt, og der er DreamHack selvsagt et rigtig godt skridt på vejen. Der er meget, der bliver nyt for mig, men det bliver rigtig fedt at lære drengene i SK lidt bedre at kende, og så håber vi på at vi kan overraske positivt, selvom vi selvfølgelig bliver anset som værende kæmpe underdogs.

Med tilføjelsen af gla1ve og valde i til DreamHack Summer, vil vi se SK Gaming stille op med følgende lineup:

  •  Asger “Acilion” Larsen
  •  Michael “Friis” Jørgensen
  •  Andreas “MODDII” Fridh
  •  Lukas “gla1ve” Rossander (stand-in)
  •  Valdemar “valde” Vangså (stand-in)

Kunne det tænkes, at enten gla1ve eller valde efterfølgende blev en fast spiller for SK Gaming? Hvad tror du?