De to tidligere Copenhagen Wolves spillere, Martin “PERCY” Wessel og Nicolai “HUNDEN” Petersen, har nu fundet sig et nyt hold at spille for. PERCY og HUNDEN er nu en del af TRICKED Esport, efter at have været uden et hold siden sidste weekend, hvor de begge valgte at tage afsked med Copenhagen Wolves.

TRICKED har stået uden en 4. mand, siden Allan “AnJ” Jensen valgte at forlade holdet. Tilføjelsen af de to talenter har også medført, at Jonas “Netrick” Wenzelsen har måtte tage afsked med holdet. Selvom Netrick på det sidste har haft glimrende kampe, var rollen som in-game leader for meget til tider, hvilket har medført at han ikke længere er en del af holdet.

Hos Gaming.dk fik vi fat i en kampklar HUNDEN, der fortæller, at TRICKED Esport er et projekt, som han har fuldt nøje med i:

Allerede tilbage i oktober måned, før jeg signede min Copenhagen Wolves kontrakt, var jeg tæt på at skrive kontrakt med TRICKED Esport. Jeg har altid synes, at TRICKED projektet har været ekstremt spændende, iogmed jeg stod uden hold, og ikke rigtigt vidste hvad jeg skulle, tog Morten og jeg en samtale om fremtiden, og idag står jeg sammen med et rigtig spændende lineup og en rigtig spændende organisation! Det var selvfølgelig bare samtalen med Morten, men jeg skulle også bevise over for spillerne, at det var noget jeg ville. De har hele tiden manglet en leder, og en som kunne tage en styring in-game, og det gør jeg jo gerne med glæde, så rollemæssigt passede jeg perfekt ind. Vi har spillet i en uges tid nu, og der er allerede sket fremskridt i spillet! Hårdt arbejde og mange timers øvelse kræver det ihvertfald, hvis vi vil være med hvor det er sjovt både i Danmark men også internationalt!

Med tilføjelsen af PERCY og HUNDEN, er TRICKED Esports lineup nu følgende:

  •  Peter “inzta” Kragelund
  •  Hector “HECTOz” Jensen
  •  Nicolai “HUNDEN” Petersen
  •  Martin “PERCY” Wessel
  •  Kristian “Tabac0” Simonsen