Daniel “mertz” Mertz har offentliggjort på sin Twitter, at han har valgt at forlade Alpha Gamings CS: GO hold. Mertz nævner dog samtidig, at han vil færdiggøre CS:GO Danmark Ligaen med Alpha Gaming. Her er Alpha Gaming landet i semifinalen, hvor de skal op mod Team Singularity.

Alpha Gaming står derfor nu i en hastesag, da deres næste kamp allerede er i aften kl. 21:00, hvor de skal møde Portugals Império Multimédia i xFunction Challenge. Ifølge HLTV vil de bruger Allan " AnJ" Jensen, der lige har forladet Tricked, som standin, men dette er en fejl ifølge ham selv.

xFunction Challenge Tid Resultat / GOTV
 Alpha Gaming vs.

 Império Multimédia

21:00

19-16

Gaming.dk fik en udtalelse fra mertz, hvor han forklarer sin beslutning om at tage afsked med Alpha Gaming:

 Jeg har valgt at forlade Alpha Gaming, fordi vores hold var sammensat forkert. Idéen var meget god, og BERRY ramte også plet med spillerne (for det meste), men vi havde forskellige planer angående Counter-Strike, og det medførte uoverensstemmelser blandt holdets spillere. Jeg har dog nydt al den tid, som jeg har brugt i Alpha Gaming, og det har været en fornøjelse at lære så meget på én gang! Jagten på et nyt hold er sat i gang fra min side af. Jeg har allerede været i kontakt med et par stykker, og jeg tror det nok skal blive rigtig godt.

Med tabet af mertz er Alpha Gamings officielle lineup nu nede på kun 3:

  •  Daniel “BERRY” Krüger
  •  Nikolaj “holzt” Holst
  •  Rasmus "SandeN" Sanden