Det er med et tungt hjerte, at vi annoncerer, at Diamondprox ikke vender tilbage til Unicorns of Love.

Sådan indleder Unicorns of Love deres seneste indlæg på Facebook. Jungleren, Danil ”Diamondprox” Reshetnikov, som især er kendt for sin tid hos det russiske hold Moscow Five, har pludseligt set sig nødsaget til at forlade Europa på grund af visumregler.

Den rutinerede LoL-spiller stod ellers til snart at vende tilbage til UoL efter han første gang løb ind i visumproblemer, hvilket fik ham sat midlertidigt på bænken. Men det har nu vist sig for besværligt for ham at blive i Europa og derved kunne spille for sit hold. Han retter nu i stedet sin opmærksomhed mod NA-scenen, hvor han med al sandsynlighed vil være at finde på et af topholdene inden for den nærmeste fremtid.

Tabet af Diamondprox kommer med garanti til at ramme UoL hårdt, da han efter de fire kampe, som han nåede at spille for holdet, stod med en KDA på 10/8/18, hvilket gør ham til en langt stærkere spiller end UoLs  stand-in for junglen, Jean-Victor ”Loulex” Burgevin. Efter en hård sæson i LCS, hvor de så sig slået ud 0-3 i kvartfinalerne til Spring Playoffs, ser UoL nu umiddelbart ikke ud til at gå en lysere fremtid i møde.

Ud over Diamondprox’ exit fra EU LCS annoncerer UoL også i deres Facebook-opslag, at der kommer til at ske en del forandringer i deres holdopstilling inden for den nærmeste fremtid. Denne kommentar har fået flere fans til at spekulere over, om også UoLs ADC, Pierre ”Steelback” Medjaldi og deres midlaner, Hampus ”Fox” Myhre, forlader Europa til fordel for Nordamerika, da der før har været rygter, om at de ønskede at flytte til den amerikanske scene. 

Læs hele opslaget herunder: