Med den sjette sæson af League of Legends lige gået i gang, er der igen i år spækket med odds, endnu flere end nogensinde før og live odds på kampene! I anledningen af den nye sæson vil vi på Gaming.dk komme med tre forslag hver torsdag til søndag, hvor der bliver spillet EU- og NA LCS. 

Eftersom det er fredag og sidste dag med EU LCS i den her uge, vil vi komme med tre forslag til i aften, to kampvindere og en special til i aften. Vi vil tage alle odds på kampene fra DanskeSpil.

Første forslag, kampstart kl. 19:00 - Splyce vs. Elements 

Tip:  Splyce sejr til odds 1,75

Begge hold er kommet med en dårlig dag et, men Elements så virkelig dårlig ud i går, hvor kun deres top laner, Steve, kunne følge med, imens resten haltede bagefter. Derfor tror vi heller ikke på dem i dag, hvor vi mener danskerholdet, Splyce, har større chancer for at vinde. Det er svært at sige meget mere ud fra kun et game, men Elements ligner ikke nogle der justerer deres fejl fra dag til dag.

Andet forslag, kampstart kl. 22:00 - G2 Esports vs. ROCCAT

Tip:  Roccat sejr til odds 1,80

Roccat overraskede i går med en overbevisende sejr over Vitality, hvor de viste, at de er et team, man ikke skal undervurdere. G2 Esports havde også en god kamp mod Elements, hvor Perkz spillede rigtig godt. Men vi fik ikke rigtig lov til at se G2 Esports spille mod et top hold, så vi ved ikke helt deres niveau endnu, men med den sejr Roccat kommer med ind til den her kamp, tror vi ikke på G2 Esports kan slå dem.

Tredje forslag, kampstart kl. 21:00 - H2K vs. Origen

Tip:  Over 1,5 baron til odds 3,50

Origen tabte stort til Fnatic i går, hvor de ellers var favoritter til kampen, eftersom deres eneste ændring har været i mid lanen, hvor de nu skifter mellem PowerofEvil og xPeke. H2K vandt overlegent over Giants Gaming, hvor FORG1VENGRE igen bare spyttede damage ud. Vi tror det bliver en rigtig tæt kamp, som helt sikkert vil trække ud og derfor vil det ende med, at der mindst bliver slagtet 2 Barons i det her game, før et hold kan sikre sejren. 

Husk at det er inde på DanskeSpil I kan spille på e-sport. I kan oprette jer derinde ved at klikke på banneret øverst i artiklen.