Hvis du endnu ikke har et overblik over den seneste måneds mange ændringer, så giver Gaming.dk dig her et overblik over de ændringer, der er sket på CS:GO scenen siden afslutningen på ESL ESEA Pro League Finals, hvor hele scenen lige så stille gik på vinterpause. 

Teams

Tilbage i november måned sidste år forlod Sean "seang@res" Gares hans rolle som spiller for Cloud9. I mandags offentliggjorde Cloud9, at de har hentet den unge Jake "Stewie2k" Yip ind som erstatning. Stewie2k har en fortid hos SPLYCE. (Kilde - cloud9.gg)

Danny "zonic" Sørensen er blevet ny coach for QuestionMark. Det efterlader danske mTw med kun fire spillere. (Kilde - @questionsmark_as)

Ninjas in Pyjamas og EnVyUs har også fået nye coaches. Björn "THREAT" Pers tilslutter sig NiP, imens den tidligere Titan-spiller, Mathieu "Maniac" Quiquerez, er ny coach hos franskmændene. (Kilde - HLTV.org)

Pujan "FNS" Mehta valgte i december måned at forlade CLG. Det amerikanske mandskab har siden holdt "open recruitment", hvor Aleksi "allu" Jalli blandt andet har været på prøve. Ind til videre er den femte spiller ikke offentliggjort. (Kilde - clgaming.net)

allu har i stedet valgt at lave hold med fire tidligere MIXCAT-spillere, som er kommet under den finske organisation, ENCE eSports. (Kilde - ence.fi)

Og vi bliver ved allu. Hans tidligere plads i Ninjas in Pyjamas er overtaget af den tidligere svenske landsholdspiller og Winterfox-stjerne, Jacob "pyth" Mourujärvi. (Kilde - nip.gl)

Organisationen Titan er lukket ned af økonomiske årsager. Det betyder, at deres franske CS:GO mandskab, ledet af Kévin "Ex6TenZ" Droolans, står uden en organisation. (Kilde - Gaming.dk)

Shahzeb "ShahZaM" Khan´s amerikanske mandskab har valgt at forlade Conquest, og er i stedet nu en del af OpTiC Gaming. (Kilde - @OpTiCgaming)

Amerikanske Liquid har valgt at lave en udskiftning. Jacob "FugLy" Medina er ikke en længere end del af Liquid, men det er i stedet den ukrainske stjerne, Aleksandr "s1mple" Kostyliev. (Kilde - teamliquid.pro.com)

Rygter

Cloud9 ville ikke ifølge Jacob Wolf fra Daily Dot ikke betale de 40.000$ det ville koste, at løsrive Tarik "tarik" Celik fra sin kontrakt i CLG. (Kilde - Ufiltered)

Svenske Simon 'twist' Eliasson skulle eftersigende havde afvist et tilbud fra Ninjas in Pyjamas. Det svenske mandskab valgte i stedet at hente pyth. (Kilde - reddit)

CLG skulle være parat til at offentliggøre deres sidste spiller på søndag. Alt peger på at det bliver den tidligere Liquid-spiller, FugLy, der bliver den sidste spiller. (Kilde - reddit)

Andet

Arrangørerne bag sidste års Gaming Paradise har meddelt de deltagende hold, at de ikke vil være i stand til at udbetale præmiepenge. Gamers2 vil i samarbejde med de øvrige hold forsøge at få præmiepengene alligevel. (Kilde - HLTV.org)

OpTiC Gaming vandt ELEAGUEs turnering "Road To Vegas" over LoungeGaming, og er dermed sikret en plads i Turners 1.200.000$ turnering i 2016. (Kilde - HLTV.org)

Fire store asiatiske organisationer har den seneste måned offentliggjort, at de vil gøre deres indtog i CS:GO. Det drejer sig om Team Secret, EHOME, Vici Gaming og LGD Gaming. (Kilde - HLTV.org)

Dreamhack har offentliggjort deres første Dreamhack Masters i 2016. 16 CS:GO hold skal kæmpe om en præmiepulje på 250.000$ i Malmø til april. (Kilde - masters.dreamhack.com)

Valve var også ude med en sjælden offentliggørelse, hvori der stod, at de dømte matchfixere, fra blandt andet tidligere iBUYPOWER og Epsilon, var udelukket permanent. (Kilde - Valve)