Dagens højdepunkt for mange af de danske tilskuere er netop overstået. Copenhagen Wolves og Evil Geniuses leverede et pragteksemplar af en kamp, da de tørnede sammen og spillede et brag af et opgør.

Kampen var så god, at den endda endte med, at publikum gav begge hold stående ovationer, da alle ti spillere gik på scenen for at tale om den kamp, de netop havde spillet.


League of Legends LCS
     Tid
     Maps
     Resultat
Copenhagen Wolves vs. Evil Geniuses
     17.00
     BO1
     1 - 0


Copenhagen Wolves:

  • Martin "Deficio" Lynge (Support) Lulu
  • Dennis "Svenskeren" Johnsen (Jungle) Xin Zhao
  • Dan Van "Godbro" Vo (Top) Shen
  • Søren "Bjergsen" Bjerg (Mid) Zed
  • Kasper "TheTess" Poulsen (AD Carry) Varus

Evil Geniuses:

  • Henrik "Froggen" Hansen - AP Lux
  • Mike "Wickd" Petersen - Top Renekton
  •  Stephen "Snoopeh" Ellis - Jungle Jarvan IV
  • Peter "YellowPete" Wüppen - AD Graves
  • Mitch "Krepo" Voorspoels - Support Alistar


Kampreferat: Copenhagen Wolves vs. Evil Geniuses

Kampen begynder bedst for Evil Geniuses, som får hentet den første skalp i kampen. Det slår tonen pænt an for de første 28 minutter af kampen, hvor det bølger lidt frem og tilbage, men Evil Geniuses klarer sig hele tiden en lille smule bedre end Copenhagen Wolves.

Da stillingen er 5-6 i kills til Evil Geniuses, som også er foran med et par tusinde i guld, lykkes det for Søren "Bjergsen" Bjerg at lokke Mike "Wickd" Petersen til sig oppe i top lane. De to ender ansigt til ansigt, men straks hamrer holdkammeraterne fra Evil Geniuses til undsætning. Sammen får de dræbt Søren "Bjergsen" Bjerg - til gengæld formår Dan Van "Godbro" Vo at hævne sin medspiller og får dræbt Mike "Wickd" Petersen.

Samtidig er de øvrige tre Copenhagen Wolves spillere, Martin "Deficio" Lynge, Dennis "Svenskeren" Johnsen og Kasper "TheTess" Poulsen ivrigt i gang med at ødelægge det sidste tårn på midterste lane - og det lykkes for danskerne.

Holdene er nu helt lige i kills og guld!

Det får Evil Geniuses til at haste ind i basen, hvor de forsøger at afslutte kampen. Men med stålfaste Copenhagen Wolves spillere, som ikke giver ved dørene, så er det ganske enkelt umuligt for dem. I stedet bliver de skubbet ud af basen og sendes kortvarigt på flugt.

Næste encounter sker ved Baron Nashor, hvor de to hold bytter et øje for et øje. Kasper "TheTess" Poulsen må lade livet, men når lige akkurat af trække Stephen "Snoopeh" Ellis med sig i graven.

Kampen er lige nu så tæt, at Joe Miller spørger sin medkomentator: "I know, that you don't wanna answer this question, but who's in the lead right now?". Evil Geniuses er svaret! På dette tidspunkt har de to kills mere end Copenhagen Wolves.

 Det bliver mere og mere hektisk. Henrik "Froggen" Hansen står ved The Nexus, hvor han indleder et angreb. Pludselig spawner inhibitoren dog, så han må trække sit angreb tilbage.

På midterste lane bliver der i den grad skruet op for løjerne, da de to hold mødes i en hård teamfight. Ansigt til ansigt står de to hold - men Copenhagen Wolves flår nådesløst en kanin op af hatten. Med eminemt sammenspil formår danskerne at rive Evil Geniuses fra hinanden. ALLE Evil Geniuses spillerne dør på nær Henrik "Froggen" Hansen.

Det bliver ved med at gå Copenhagen Wolves vej. Søren "Bjergsen" Bjerg laver en backdoor på det sidste tårn på nederste lane. Det tvinger Evil Geniuses til at vende tilbage for at indlede jagten på ham. Det betyder, at resten af holdet ufortrødent kan dræbe Baron Nashor.

Nu har Copenhagen Wolves momentum. 17-15 fører de i kills og har 3.000 guld mere end Evil Geniuses.

Det sidste og afgørende slag sker ved den sidste inhibitor i Evil Geniuses base. Copenhagen Wolves afgør kampen på flot vis ved at vinde teamfighten, hvorefter de uden problemer kan vende sig mod The Nexus og afslutte kampen!

"HOLY CRAP! Look at that!" 

... Råber kommentatorerne pludselig, da de ser begge hold gå ud på scenen, hvor smilende spillere fra begge hold står og taler om, hvordan kampen gik. Fed, fed, fed kamp.

Publikum rejser sig oven i købet og giver holdene stående ovationer. Fantastiske billeder på streamen.


Se kampen mellem Copenhagen Wolves og Evil Geniuses ved at klikke på videoen øverst i artiklen.