Det nordamerikanske tophold, Team SoloMid, har netop annonceret deres nye startfemmer. Dette sker efter en kæmpe spillerrokade, hvor kun den danske midlaner, Søren "Bjergsen" Bjerg, var at finde på holdkortet, men nu er det nye hold altså samlet.

Det er disse fem herrer, der nu udgør Team SoloMid:

  • Kevin "Hauntzer" Yarnell - Top
  • Dennis "Svenskeren" Johnsen - Jungle
  • Søren "Bjergsen" Bjerg - Mid
  • Yiliang "Doublelift" Peng - ADC
  • Raymond "kaSing" Tsang - Support

Først blev det Yiliang "Doublelift" Peng, der påtog sig rollen som ADC på holdet, efter at Counter Logic Gaming ikke ønskede at beholde ham. Dette startede en stor hype omkring Team SoloMid, men samtidig var holdets ejer, Andy "Reginald" Dinh, ude at sige, at de måske ikke ville være at finde ved IEM San Jose.

Kort efter dukkede en mediestorm op omkring Dennis "Svenskeren" Johnsen, der både var i kontakt med H2k samt Team SoloMid. Hans kontrakt med SK Gaming udløb, og derfor var han nødsaget til at finde et andet hjem. Der opstod lidt bøvl med kontrakter, og advokater blev derfor indblandet. Til slut valgte han dog sin gamle holdkammerat, Bjergsen, fra Copenhagen Wolves.

Ligeledes har rygterne også fløjet frem og tilbage på de sociale medier omkring Kevin "Hauntzer" Yarnell og Raymond "kaSing" Tsang, som henholdsvis efterlod Gravity og H2k til fordel for Team SoloMid.

De fem drenge kan nu derfor godt tænde for computerne, eftersom IEM San Jose er lige rundt om hjørnet. Holdets præstation i næste weekend vil nemlig have stor betydning for dem, eftersom dette lineup kun er til det kommende event. Så tiden må vise, om det bliver samme stab, som vi kommer til at se i LCS næste år.