Den anden dag ved League of Legends verdensmesterskaberne sluttede med sikre sejre - og et par overraskelser.

Dagen startede med et opgør mellem koreanske KT Rolster og nordamerikanske Team Solo Mid, der har danske Søren "Bjergsen" Bjerg og Lucas "Santorin" Larsen på holdkortet. Koreanerne var favoritter, og vandt også opgøret, trods god modstand. Opgøret her havde en smule værdi, da begge hold fra regionerne, der havde været i ilden den første dag, havde vundet deres opgør.

Dagens andet opgør stod mellem de kinesiske mestre fra LGD og europæiske Origen, der har danske Jesper "Niels" Svenningsen med sig. Dagens første overraskelse skete her, da grønne Origen sejrede over de kinesiske favoritter efter en hård og lang kamp. Har kom specielt den rutinerede midlaner, Enrique "xPeke" Cedeño Martínez, i fokus, da han landede et vildt ultimate med Orianna, der resulterede i en vundet teamfight og, som personlig gevinst, et quadra kill. Danskeren gik her gennem kampen uden at lide et eneste dødsfald, og en score på 6/0/9.

(Kilde: LoLeSports på Flickr)

Næste game lignede en walkover for de tidligere verdensmestre, SK Telecom T1, da de skulle møde et af wildcard holdene, nemlig Bangkok Titans. Som forventet blev det også SK Telecom T1, der sejrede. SK Telecom T1 lod til at tage lidt let på opgaven, specielt gjorde kommentatorerne opmærksom på det tidlige køb af en Mejai's Soulstealer, da MaRin på Rumble følte sig sikker på, at han nok skulle klare det godt.

Dernæst var europæiske H2k-gaming oppe mod en af forhåndsfavoritterne, EDward Gaming fra Kina. Der var ikke meget at komme efter for det europæiske hold, der blev tævet af de favoritter. Specielt EDward Gamings botlane, Deft og Meiko, viste stor klasse, da de samlet gik 10/0/21 over de 36 minutter og 13 sekunder, som kampen varede.

Næstsidste kamp var mellem Flash Wolves og KOO Tigers, hvor dagens anden overraskelse fandt sted. KOO Tigers havde set godt ud i går, da de var oppe imod paiN Gaming, der er det andet Wildcard hold ved turneringen. I dag fik de at mærke, hvordan det er et blive udfordret, da de tabte til et velspillende Flash Wolves-mandskab.

Netop paiN Gaming var involveret i dagens sidste kamp, hvor de var oppe imod de nordamerikanske mestre, Counter Logic Gaming. Der var stor spænding i starten, da First Blood og yderligere to kills fandt sted indenfor det første halvandet minut. Derfra gik det ned ad bakke for brasilianerne, der stille og roligt kom længere og længere bagud, indtil Counter Logic Gaming til sidst, ret så sikkert, vandt kampen.

(Kilde: LoLeSports på Flickr)

Husk på at første kamp allerede starter kl. 14:00, hvor to giganter møder hinanden - EDward Gaming åbner strabadserne, når de møder SK Telecom T1.