Første dag af verdensmesterskaberne er netop blevet rundet af, hvor nogle af de aller bedste hold var med til at fremvise nogle yderst spændende kampe til flere hundrede tusinde på streamen. Finurlighederne fandt i dag sted i Paris, hvor i alt 12 hold kom på skærmen for at vise deres værd på League of Legends scenen.

Herunder kan du se, hvordan dagen har forløbet sig:

# Gruppe A V T Point
1  Counter Logic Gaming 1 0 3
2  KOO Tigers 1 0 3
3  Flash Wolves
0 1 0
4  paiN Gaming 0 1 0

I første gruppe var Counter Logic Gaming på banen mod Flash Wolves, hvilket viste sig at blive noget af en tæt kamp. Med nød og næppe kunne det vestlige hold lukke kampen til deres favør, hvilket bringer Counter Logic Gaming godt fra start. Ligeledes var KOO Tigers i kamp mod paiN Gaming, men det sydkoreanske mandskab viste større ildkraft og vandt overbevisende kampen.

# Gruppe B V T Point
1  Cloud9 1 0 3
2  Fnatic 1 0 3
3  ahq e-Sports Club
0 1 0
4  Invictus Gaming 0 1 0

I anden gruppe fik vesten ligeledes en fantastisk start på gruppespillet, eftersom både Cloud9 og Fnatic lagde sig i førerposition. Fnatic, der har vist suveræn niveau i denne sæson, mødtes mod Invictus Gaming på Summoner's Rift. Dog blev sejren aldrig bragt i fare, eftersom det europæiske mandskab holdt kineserne helt væk fra objekter. Nogenlunde glat gik det også for Cloud9, der blev mødt af ahq e-Sports Club. Danske Nicolaj "Incarnati0n" Jensen og hans holdkammerater fra Cloud9 kunne dog med sikker spil tage en sejr med sig videre i gruppespillet.

# Gruppe C V T Point
1  EDward Gaming 1 0 3
2  SK Telecom T1 1 0 3
3  Bangkok Titans
0 1 0
4  H2k 0 1 0

I den tredje gruppe befinder vinderholdet fra sæson tre, SK Telecom T1, sig. Her fik den europæiske stab fra H2k i dag mulighed for at spille mod sydkoreanerne. Dog blev det for stor en mundfuld for LCS-holdet, der måtte se sig slået af sine overmænd. Yderligere fik det thailandske hold, Bangkok Titans, lov til at prøve kræfter mod EDward Gaming, der rullede over holdet.

Derved blev dagen afsluttet, men den skarpe læser har sikkert bemærket, at Gruppe D endnu ikke har været på scenen. Heri finder vi to danskbemandede hold, Team SoloMid og Origen, som i morgen blandt andet også skal i kamp. Her bliver det henholdsvis mod KT Rolster og LGD Gaming, hvilket med garanti vil give dem kamp til stregen.

Alle kampene kan ses på den officielle stream herunder, hvor løjerne vil blive skudt i gang klokken 16:00.