Verdensmesterskaberne i League of Legends strækker sig ud over oktober måned, hvor i alt 16 hold skal dyste om den prestigefyldte titel og dermed kunne kalde sig verdens bedste hold. Både den europæiske og nordamerikanske region har hver tre repræsentanter ved turneringen, hvor det sidste mandskab fra hver sit verdenshjørne netop er blevet fundet.

I går var danske Jesper "Niels" Svenningsen i kamp om den sidste plads ved verdensmesterskaberne sammen med sine holdkammerater fra Origen. Det var Unicorns of Love, der skulle udfordre dem, men den danske ADC og Origen slog UoL ud med en 3-0 sejr. Derved sikrede de sig en plads ved verdensmesterskaberne som Europas tredje seed og sidste repræsentant.

For få sekunder siden afsluttede Cloud9 kampen på den nordamerikanske scene mod Team Liquid. En spændende kamp, som Cloud9 kunne ende til fordel for dem selv. Med en sejr på 3-1 kan de derfor se frem til at møde nogle af verdens bedste hold fra de andre regioner.

Derved er alle de europæiske og nordamerikanske repræsentanter fundet. Holdene er seedet som vist herunder:

EU LCS

  1.  Fnatic
  2.  H2k
  3.  Origen

NA LCS

  1.  Counter Logic Gaming
  2.  Team SoloMid
  3.  Cloud9

Selvom Danmark er et lille land, så bliver Dannebrog vist godt frem til årets største turnering, eftersom i alt fire danskere deltager i turneringen:

  •  Jesper "Niels" Svenningsen - Origen
  • Nicolaj "Incarnati0n" Jensen - Cloud9
  •  Søren "Bjergsen" Bjerg - Team SoloMid
  •  Lucas "Santorin" Larsen - Team SoloMid

Hvordan tror du, de danske drenge kommer til at klare sig under verdensmesterskaberne?