I går blev bronzekampene i det europæiske og nordamerikanske slutspil i LCS afviklet, og nu er tiden kommet til den store finale i de to regioner. I alt skal tre danskere på scenen, hvor to allerede har sikret sig at komme til verdensmesterskaberne - sidste mand får nu muligheden for at slutte sig til dem.

Om få timer skal danske Jesper "Niels" Svenningsen, som er ADC for Origen, på scenen, når de møder storholdet, Fnatic. Hvis danskeren og hans holdkammerater vil undgå at spille regional finaler for at komme med til verdensmesterskaberne, kræver det en sejr i aften. De skal altså slå Fnatic i en BO5, ellers vil H2k overhale dem på tabellen for flest Championship Points. Fnatic har dog allerede sikret en plads til årets største turnering.

EU LCS Slutspil: Finale - 23. august 2015

Tid

Resultat
 Fnatic
vs.  Origen 17:00 x - x

I går løb Team Liquid med sejren over Team Impulse, og de håber i dag, at Team SoloMid vil nedlægge Counter Logic Gaming. Derved vil Team Liquid komme med til verdensmesterskaberne uden at skulle spille regional finaler. Danskerne fra Team SoloMid, Søren "Bjergsen" Bjerg og Lucas "Santorin" Larsen, har dog allerede kvalificeret sig til verdensmesterskaberne, men der ligger en gammel kappestrid med Counter Logic Gaming, som skal bruge en sejr i aften for kvalificering til oktober måneds internationale løjer.

NA LCS Slutspil: Finale - 23. august 2015

Tid

Resultat
 Team SoloMid
vs.  Counter Logic Gaming 22:00 x - x

Vinderholdet i aften vil ovenikøbet gå hjem med en check på mere end 330.000 danske kroner, hvorimod taberholdet må nøjes med det halve.

Kampene vil blive vist på den officielle stream herunder: