I aften er der mulighed for at opleve et brag af en kamp imellem  Copenhagen Wolves og fnatic, når danske Søren "Bjergsen" Bjerg spiller overfor  Enrique "xPeke" Cedeño.

Copenhagen Wolves har indtil videre ikke vundet en eneste kamp i League of Legends Champion Series (LCS), og de er derfor en klar underdog. Men nu er deres faste mand i midten tilbage på startopstillingen, og de har derfor et stærkt kort at spille mod fnatic, der med to sejre og kun et enkelt nederlag vil være en stærk modstander at vinde over. 

Bjergsen havde ikke mulighed for at spille hverken kvalifikationen eller de første kampe i LCS, da aldersgrænsen for spillere er 17 år. Men efter hans fødselsdag for nylig er han nu klar til at tage scenen med storm, og forhåbentlig bliver der mulighed for at se stort spil med eksempelvis Syndra. 

På den modsatte side vil som tidligere nævnt være den spanske spiller xPeke, der har været en stor faktor for fnatics sejre med blandt andet et imponerende backdoor mod SK Gaming, der har medført, at det nu ofte kaldes en xPeke i stedet.

League of Legends LCS
      Tid
     Maps
     Resultat
Copenhagen Wolves vs. fnatic
     18.00
     BO1
     0 - 1


Dog har de danske drenge også en kamp mod  Against All Authority på aftenens program:


League of Legends LCS
     Tid
     Maps
     Resultat
Copenhagen Wolves vs. Against All Authority
     20.00
     BO1
     0 - 1


Kampen mod fnatic starter klokken 18.00, og en stream kan formentlig findes på LCS' hjemmeside, lidt inden kampen begynder.