Den første dag ved ESL ESEA Pro League Finals er ovre, og det er med en masse overraskende resultater, vi kigger frem mod morgendagens kampe. I alt to hold har forladt turneringen, og man fristes til at bruge en masse grimme gloser, da danske Team SoloMid er ude sammen med Luminosity.

I Gruppe A spillede Virtus.pro rigtig overbevisende og sejrede i begge deres kampe. Det betyder, at de er videre til semifinalen, mens EnVyUs og Cloud 9 skal kæmpe om den sidste plads imorgen. Franskmændene skal forsøge at få revanche, da Cloud 9 slog EnVyUs tidligere i dag.

I Gruppe B var Team SoloMid at finde sammen med Fnatic, CLG og Keyd Stars. Gruppen startede ud med to store overraskelser, da både TSM og Fnatic led nederlag. Efter CLG sejrede over Keyd Stars, er amerikanerne videre, mens danskerne må forlade turneringen efter en hamrende tæt kamp mod Fnatic, hvor især Rene "cajunb" Borg viste prøver på sine færdigheder.

Det betyder, at fredagens kvartfinaler ser således ud:

  • Kl. 15:00 -  Cloud9 vs.  EnVyUs
  • Kl. 19:00 -  Keyd Stars vs.  Fnatic

Vinderen af den første kamp møder CLG i semifinalen, mens vinderen af den anden kamp støder ind i mægtige Virtus.pro. Semifinalerne spilles dog først lørdag.

De to kampe kan følges herunder.