Efter at være bagud i første spil i finalen i HKLAN League of Legends turnering, valgte Memento Mori Gaming, der spillede under navnet No Focus, at trække sig fra næste spil. Dette betyder at tRICKED vinder 2-0 i finalen.

Spillerne fra tRICKED kom forbi Gaming.dk med nogle tanker omkring HKLAN turneringen. Henrik "Konkel" Skriver og  Michael "RICENUDL" Hoang udtalte sig som følger:


     
Hvordan gik finalen?
Vi spillede ingen finale? Hvilken finale? Vi har til gengæld hørt fra Riot Games, at de har lavet en ny mode, der hedder Co-op vs MMG. Spøg til side, vi synes det er ærgerligt, at man trækker sig fra en finalekamp. Vi håber ikke det er deres nye stil i Memento Mori Gaming. 

Var der nogle udfordringer under tuneringen?
Den eneste udfordring var nettet. Og tyve, der stjæler telefoner. 

Hvad er jeres mål efter alle weekendens sejre?
Deltage i så mange LANs, og online-turneringer, og det er inklusiv Copenhagen Games og muligvis Dreamhack, hvis sponsorerne står klar til at sponsorere et hold, der kan hive førstepladser hjem. 

Hvordan har i det som hold og organisation lige nu?
Vi er super stolte af det. Set med organisationens øjne er vi super stolte over at have samlet disse drenge op. De kan kun blive bedre fra nu af. Et nyt hold, der præsterer to førstepladser. De har masser af prac foran sig, og vi vil støtte dem og sørge for at de får al den opbakning de har brug for. 

Så er det en stolt coach?
100p. 

Har i andre kommentarer i forbindelse med jeres hold?
Hele første sal derhjemme bliver til en bootcamp, så checks og trøjer og det hele bliver hængt op der. Og vi smider billeder op på hjemmesiden. Og de skal have et sted, hvor de kan bruge sommerferien på at blive de bedste. Stor tak til tRICKED eSport og hele vores management. 



Dermed slutningen på et veloverstået HKLAN, hvor tRICKED kan hæve armene som sejrherrer. League of Legends redaktionen her på Gaming.dk takker for en god event.