I skrivende stund finder Intel Extreme Masters sted, hvor blandt andet League of Legends er at finde på programmet. Kampene startede i går, hvor alle otte deltagende hold skulle i aktion. I dag blev de resterende kampe så afviklet, hvor vi især blev vidner til en nervepirrende kamp mellem SK Gaming og Fnatic til sidst.

Førstnævnte havde i store dele af delen af kampene en kæmpe fordel. SK Gaming havde på et tidspunkt i kampen et forspring på 10.000 guld, hvilket ikke er så let i League of Legends. De garvede spillere fra Fnatic gav dog aldrig op, og de formåede at lave et comeback, som vi ikke tit er vidner til.

Kenneth "Lybech" Lybech, som har brugt mange år på League of Legends, så ligeledes kampen, og han gav følgende ord:

Efter en lang kamp med SK domination skete der endelig noget. Fnatic kommer tilbage efter at være flere tusinde guld bagud, og de ender med at føre i guld. De dør i deres final push, og xPeke overlever med en 200-300 hp, og laver det vildeste clutch, jeg endnu har set i min LoL tid. Ocelote kan ikke være tilfreds - Cyanides reaktion siger alt.

Med denne sejr kan Fnatic melder sig klar til i morgen, hvor slutspillet skal afvikles. Her venter Azubu Blaze, mens Gambit Gaming skal prøve kræfter med Azubu Frost. SK Gaming og de andre mandskaber, som ikke fik kvalificeret sig til slutspillet, må drage hjem fra Polen - uden præmier.

Filmen, der taler helt og holdent for sig selv, kan ses ved at trykke på billedet øverst i artiklen.