En af fnatics største profiler er midlertidigt bænket efter en operation. Det drejer sig om Olof "Olomeister" Kajbjer, der er nødsaget til at holde to ugers pause, da han er blevet opereret i det højre øre. Operationen skulle afhjælpe problemer med hørelsen, og på twitter fortæller Olofmeister, at han tager mindst to ugers pause fra kompetitiv gaming.


Det vides ikke hvor omfattende operationen har været. Men man kan levende forestille sig, at det ikke er specielt godt for restitueringen, at smække et gamerheadset ned over et nyopereret øre og derefter blaste diverse skud og eksplosions-lyde ind i trommehinden godt fuldt op af kampråb fra holdkammeraterne. 

Olofmeisters plads bliver midlertidigt besat af holdets træner, Jonatan "DevilWalk" Lundberg, der selv er gammel professionel spiller. Fnatic spiller i en række turneringer lige nu, blandt andet den højt profilerede ESL ESEA Pro League. Det bliver interessant at se, hvordan de klarer sig uden Olofmeister. Vi ønsker ham god bedring og holdet held og lykke.