Vi det alle sammen. Vores yndlingsspot. Vores mest hellige. Vores alter. Og da pinsen netop handler om at sprede det kristne budskab, hvorfor så ikke sprede budskabet om, hvor lækkert, vildt, skørt, anderledes eller bare hyggeligt dit helt eget nørde-hjørne er? 

Vi vil derfor gerne se, hvor I tilbringer tiden med at game, browse, følge streams og se e-sport. Kort og godt: Vis os dit gaming-alter!

Jeg lægger selv for med mit, der er lidt under ombygning for tiden. Min gamle skærm er nemlig afgået ved pixeldøden, og derfor bliver jeg nødt til at sidde foran mit 50" plasma-monster fra Samsung. Det fungerer fint, når jeg sidder på sengen med en controller, men oplevelsen er lidt overvældende, når musen skal svinges blot en meter fra den store skærm. Og nej, den er heller ikke optimal ift. opdateringshastighed. Men indtil jeg får fat i min 4K drømmeskærm fra Philips, så klarer den opgaven ganske fint.

Tastaturet er min all time favourite Logitech Illuminated. Jeg er efter lang tids Macbook-brug blevet afhænig af helt lave taster, og Illuminated er et eneste PC-keyboard jeg har fundet, der kan give mig den rette komfort, der både passer til at skrive og til at game. Så på trods af, at dette produkt har den notorisk defekt, at man ikke kan presse SHIFT + W + SPACE (altså sprint og hop), så bruger jeg det stædigt. Også selvom jeg har testet mangt et dedikeret gamerspecifikt keybaord.

Musen er en gammel traver fra Logitech. G500. De sidste 4 mus har alle været denne klassisker, og den giver mig perfekt komfort til min brede hånd, og der er tilstrækkeligt med knapper til både grafisk designarbejde og masser af gaming. Denne mus er dog så småt ved at lide klik-døden. Den højre museknap registrerer ikke længere alle kliks, hvilket er katastrofalt i diverse shooters, jeg ynder at spille. Jeg er derfor på udkig efter en ny mus, og denne gang overvejer jeg at prøve noget nyt! Nogle gode forslag fra jer læsere?

Under min skærm lægger der et par Creative Gigaworks T40 Series II. Potent 2.0 gaming-lyd og fungerer fint til lidt chillout, når der skal skrives og designes imellem spille-sessionerne. 

Lyden kommer dog primært fra en SteelSeries Siberia V2 headset, som jeg gang på gang vender tilbage til, selvom jeg både har dyrere og trådløse headsets i rodekassen. Lyden er god, men komforten er i top ... og så har det en super lang ledning, som jeg gang på gang glemmer at disconnecte, inden jeg går ud i køkkenet. Det resulterer ofte i et solidt ryk i nakken, når ledningen ikke er længere.

Og her har vi så selve maskinen, hjertet der banker bag al den gaming, der foregår her hos mig i Ørestaden på Amager. Øverst ses min gamle Xbox 360-controller, som er lidt af et must for mig til racing, FIFA og lignende. Herligheden er pakket ind i et lækkert og ganske støjtæt Fractal Design Define R4 Black Pearl kabinet. Og derinde befinder der sig følgende:

Bundkort: MSI Z87-G45 Gaming
CPU: Intel Core i5-4670K
RAM: 16 GB Kingston DDR3 HyperX Beast
Harddisk: 1TB Samsung SSD 840 EVO
Grafikkort: Nvidia Titan X 12GB VRAM

Jeg er især glad for den store SSD, der både giver plads og masser af speed til styresystemet og til diverse arbejdsopgaver. Men jeg holder selvfølgelig mest af mit nye Titan X, der er en omgang overpriced og lidt skør hardware, som jeg ikke kan andet end at elske ubetinget. Det er dejligt at sidde med et kort, der får alle spil til at bøje sig i støvet. I hvert fald indtil jeg får mig en 4K skærm. Så skal der nok endnu et Titan X til, for at nyde alt i de nødvendige 60 fps.

Det var lidt fra mig, nu vil vi meget gerne se dit nørdehjørne. Så frem med kameraet og skyd et par billeder og post dem herunder, gerne med en lille kommentar eller beskrivelse af, hvad der banker under kølerhjelmen! Du kan evt. smide billederne på Imgur, der er super let og hurtigt at bruge.