I aften er der Counter-Strike: Global Offensive på programmet, når der skal afvikles hele to kampe i ESL ESEA Pro League. I det ene opgør bliver det Ninjas in Pyjamas mod EnVyUs, mens at svenskerne skal i aktion igen senere på aftenen mod HellRaisers.

EnVyUs bryder dårlig stime

Første kamp på aftenens program, som man kan spille på hos Danske Spil, er opgøret mellem Ninjas in Pyjamas og EnVyUs. I de seneste fem kampe er det blevet tre sejre til franskmændende, mens svenskerne har vundet de to seneste opgør.

Mappet er forudbestemt for opgøret, og det bliver de_cobblestone. Sidst de to hold mødtes på dette map var ved Gfinity Spring Major #1, hvor franskmændende vandt 16 - 9. Her var det især Nathan "NBK" Schmitt og Richard "Shox" Papillon, der trak holdet.

Som det ser ud lige nu, skal Ninjas in Pyjamas for alvor i gang med at skaffe point på kontoen, hvis de har i sinde at blande sig i toppen af ligaen. EnVyUs kan derimod spille sig ind på en delt førsteplads, hvis de formår at hive en sejr hjem i aftenens kamp.

I de sidste tre ud af de fem kampe EnVyUs har spillet, er det noget overraskende blevet til nederlag til hold som Gamers2, mousesports og Natus Vincere. Derfor er det afgørende for selvtilliden, at de kommer på rette køl med en sejr over Ninjas in Pyjamas,  der endda giver hele odds 2,35.

Anbefales: EnVyUs vinder til odds 2,35

HellRaisers fortsætter deres succes

Hellraisers har haft en hård start på deres ESL ESEA Pro League turnering, men det samme har Ninjas in Pyjamas. Derfor øjner undertegnede dem en mulighed for at rykke op til landsmændende fra Natus Vincere med en sejr. 

For at hive nogle tal ind i optakten, kan det nævnes, at både Ninjas in Pyjamas og HellRaisers har vundet 61% af deres seneste 60 kampe på de_dust2. Det er ydermere det map, hvor begge mandskaber har højst vinderprocent. 

Ukrainerne er inde i en god stime i øjeblikket, hvor de har vunde alle deres seneste fem kampe. Det har været imod modstandere som Ninjas in Pyjamas og Virtus.pro. Sidst de to hold mødtes på de_dust2, blev det til ukrainsk sejr med cifrene 16 - 8.

Anbefalet: Hellraisers vinder til odds 3,35

Som altid kan der ske alt i Counter-Strike: Global Offensive, og mandskaberne kan have en dårlig dag. Der er dog rigtig god chance for at vinde gode penge i dag, hvis man tror på, at svenskerne fortsætter med at levere halv-dårlige resultater.

Husk at spille med omtanke. Ovenstående analyse er skribentens egen holdning. Tallene er hentet klokken 17:045.