Det velrenomerede amerikanske eSports-site, ggChronicle, har kigget tilbage på året 2012 og i kategorien 'Player of the Year' er det den kun 18 år gamle dansker,  Henrik "Froggen" Hansen, der er blevet kåret.

Froggen, der måske er mest kendt for at perfektionere isfuglen Anivia som AP mid (Ability Power champion solo på midterste lane), er ikke ufortjent blevet kåret som årets spiller.

Efter skiftet fra  Absolute Legends har han som en del af  CLG.EU været med i den absolutte elite inden for League of Legends. Holdkammeraterne består af  Stephen "Snoopeh" Ellis,  Peter "Yellowpete" Wüppen,  Mitch "Krepo" Voorspoels og landsmanden  Mike "Wickd" Petersen

Med en lang række af stærke resultater, inkluderende førstepladsen ved den store svenske turnering Dreamhack Summer 2012, har Froggen i den grad fået slået sit navn fast på den internationale League of Legends scene.

Han har med sin høje creepscore og sin opfindsomme spillestil været frygtet af selv de bedste modstandere.

Han har også i oktober 2012 slået rekorden for 300 creepscore i tiden 23.10 som Karthus mod  Saigon Jokers, hvilket kan ses herunder.