Kultfilmen Mad Max gjorde hele verden opmærksom på den i 1979 relativt ukendte skuespiller Mel Gibson. Filmen portrætterede en afstumpet og voldelig verden, og især den post-apokalyptiske efterfølger, passer perfekt til et voksens open world spil. Og det får vi i den grad med Mad Max fra Avalance Studios, der nok er bedst kendt for deres Just Cause-serie. 

Indtil videre har vi slet ikke set noget gameplay. Men det har Avalance nu gjort noget ved og leveret en længere gennemgang af spillets verden, kampsystem og omfattende opgraderingssystem.

Kampsystemet ligner et langt voldeligere udgave af det, vi kender fra Batman: Arkham-serien. Selve verdenen er Open World, og der skulle være masser af store baser, som spilleren kan indtage. Centralt for spillet er din egen base, hvor du kan opgradere dine biler. I Mad Max-universet er bilen det største og vigtigste våben, og kamp fra og i bilen ser ud til at være en stor del af spillet.

Vi er fan af den grafiske stil og det meget dystre samt voldelige univers. Det er som taget ud af Mad Max 2. Og ja, der er endda en Thunderdome vist i videoen. Mon ikke vi nok skal få nogle drabelige kampe inde i den? Måske med Tina Turner som announcer?

Mad Max udkommer til PC, Xbox One og PlayStation 4 engang i september måned. 

Og skulle du undre dig over overskriftens Volvo-reference, så skal vi tilbage til de dystre firsere, hvor Brødrene Bisp var et fantastisk indslag i det skøre Sonny Souffle Chok show. Bispe-brødrene kørte rundt i deres Volvo Amazon og reddede folk i nød. Og kendingsmelodien var og er stadigvæk helt og aldeles genial! kaffe og kage, frem og tilbage!