For præcis 11 måneder siden, kunne vi fortælle, at indspilningerne til Warcraft-filmen fra Legendary Pictures var færdigindspillet. Filmprojektet er blevet forsinket en del gange efterhånden, og først med instruktøren Duncan Jones ved roret, blev filmen om det meget velkendte univers en realitet. Men selvom, at indspilningerne stoppede for næsten et år siden, skal vi vente over et år mere, før vi endelig får orkerne og menneskene og pandaerne og ... alle de andre racer at se på det store lærred. 

Legendary Pictures har nemlig afsløret via Twitter, hvad der forhåbentlig bliver den endelige dato. Den 10 juni 2016. Det er derfor en lille forsinkelse på den marts-lancering, der tidligere er blevet luftet. 

.@Legendary’s WARCRAFT will be in theaters Friday, June 10, 2016. #Summer2016

De godt og vel to år i postproduciton bruges på de ekstreme mængder af CGI, som helt sikkert kommer til at pryde filmen. Warcraft må siges at være den højst profilerede spil-film nogensinde, og det bliver virkelig spændende at se, hvorvidt de kan levere varen. Film baseret på spil har en noget broget fortid, hvor langt de fleste har været ganske elendige. Men Warcraft-universet har en fantastisk dyb lore og der er mange enormt gode historier, som filmen kan gøre brug af. Skal du med i biffen næste år?