Blizzard Entartainment, producenten bag kæmpesuccesen Hearthstone, har annonceret at verdensmesterskaberne i det populære kortspil vil blive afholdt i slutningen af efteråret. Der er endnu ikke offentliggjort en dato, men Blizzard har derimod åbnet op for, at dedikerede kortspillere kan samle point til turneringen i de kommende måneder. 

Dette gøres blandt andet ved at vinde på rangstierne, turneringer og de såkaldte Fireside Gatherings, hvor point kan samles igennem den rangerede sæson. 

Spillere som har erhvervet sig mere end to point inden den 31. august i år, vil få adgang til deltagelsen ved de såkaldte "Last Call Tournaments", hvorfra de dygtigste kan få adgang til de regionale kvalifikationer. 

De 23 spillere med højeste pointotal vil kvalificere sig direkte til de regionale kvalifikationer. Der bliver hård kamp om pladserne, da det kun er de 16 bedste spillere fra hele verden, der slutteligt kvalificerer sig til turneringen, som samlet set vil have en præmiepulje på $150.000. Det svarer til godt 985.633,65 DKK, men der er altså penge at hente fra 1. til 16. pladsen.

Af de 16 spillere bliver der fundet 4 spillere fra hver af følgende servere: Amerika, Europa, Kina og Asien/Oceanien. 

Turneringen bliver, ikke overraskende, verdens største og mest prestigefyldte turnering inden for spillet, men kulissen hertil er endnu ikke afgjort.