Alberto Rengifo, bedre kendt under nicknavnet Crumbz, har i nat dansk tid annonceret, at han forlader Dignitas-holdet. Crumbz, der oprindeligt stammer fra Venezuela, har været en del af holdet siden maj 2012 og samtidigt ageret som holdets kaptajn og ingame leder. 

Han annoncerede sit stop som holdets jungler i nat, efter holdet endnu en gang måtte sluge et par hårde nederlag i anden uge af den amerikanske udgave af LCS. Her så mandskabet sig slået af Gravity og Winterfox. Det gjorde han med en video i et såkaldt vlog-format på organisationens hjemmeside. Her erkender han, at han ikke har været den leder, han ønskede at være for sit hold. 

Holdet ligger  ganske uvant og roder rundt på tabellens sidsteplads, med en enkelt sejr ud af fire mulige. Det har fyldt scenen med utallige gætterier, men skylden skydes delvist på holdets nye ansigter. 

Det er ligeledes en teori som hovedpersonen selv puster liv i, som grunden til, at han nu vælger at sige stop. Holdet har, ligesom størstedelen af de resterende amerikanske mandskaber, hentet to koreanere til holdet. Det har skabt kommunikationsproblemer og er gået ud over de venskaber og det personlige sammenhold, som holdet ellers tidligere har haft som deres flagskib. 

Han udtaler blandt andet følgende: 

"When we played in the game, our playstyles were vastly different, and it's something very different to overcome if you don't have one unified voice leading the team without a coach. In the end I believed my way was right, and they believed their way was right and it became a war of words."

Skylden skydes også, specielt af holdets store fanbase, også på organisationens ledelse og manglende forståelse for spillernes behov og den manglende synergy mellem holdets spillere. 

Holdet er derfor invalideret inden næste uge af LCS, hvor Dignitas møder giganterne TSM. Holdet ser ud som følgende: 

  •  Yeong-Jin "Gamsu" Noh - Top
  •  Danny "Shiptur" Le - Mid
  •  Yong-in "Coje JJ" Jo - ADC
  •  Alan "KiWiKiD" Nguyen - Support

Organisationen har endnu ikke offentliggjort hvem der skal følge i de store fodspor, som den 21-årige Crumbz har sat for dagen på det amerikanske mandskab.