Det nye år blev skudt godt i gang, og de fleste har nok fundet tilbage til skolebænken eller arbejdsbordet. Det er dog altid lækkert med lidt ekstra penge mellem hænderne, hvilket i nu får mulighed for at vinde. Tilmeldingen til den første afvikling af Heroes of Hearthstone i 2015 åbnes nemlig nu, hvor der som altid er gratis tilmelding - men der er kun 64 pladser, og det er først-til-mølle-princippet. Det hele afholdes søndag den 1. februar, hvilket bliver den ottende afvikling af Heroes of Hearthstone.

Vision Gaming har atter sørget for en fed præmiepulje, som i får mulighed for at få fingrene i. Det drejer sig om intet mindre end 1.400 danske kroner i kontanter, som bliver belønningen til de tre bedste korttryllere:

  1. 800 kr. kontant
  2. 400 kr. kontant
  3. 200 kr. kontant

Alt information omkring regler og tidspunkt kan findes ved at trykke sig ind på turneringssiden via billedet herunder. Skulle du have spørgsmål eller af anden grund have lyst til at kontakte turneringsadministratorerne, kan det ske ved at sende en besked til [email protected].

Ønsker du at tilmelde dig, kan det ske ved at klikke på banneret nedenfor