Endnu en dansk spiller bliver nu hentet til at spille i den nordamerikanske region, efter den amerikanske organisation, Enemy Esports, har annonceret, at de henter den danske jungler, Jonas "Trashy" Andersen, til deres League of Legends hold. 

Trashy kommer blandt andet til at spille med en af de tidligere LCS-spillere fra Evil Geniuses, nemlig Tyson "InnoX" Kapler, som nu er skiftet position til midlane.

Holdopstillingen for Enemy Esports er følgende:

  •  Cuong "Flaresz" Ta - Top
  •  Jonas "Trashy" Andersen - Jungle
  •  Tyson "InnoX" Kapler - Mid
  •  Brian "otter" Baniqued - ADC
  •  Adam "Bodydrop" Krauthaker - Support

Gaming.dk fangede lige Trashy til et par hurtige spørgsmål:

Hvad tror du bliver den største forandring fra at spille i EU?

Tror ikke der er så stor forskel. Noget af det jeg har lagt mærke til er, at vi er mere fokuseret på holdet end sig selv I forhold til EU hvor der er langt flere individualister, men jeg har ikke spillet nok endnu herovre til at bedømme de store forskelle.

Er der nogen bestemte, du ser frem til at spille imod?

Jeg har altid gerne ville spille mod Meteos, så det håber jeg, jeg kommer til! Ellers så bare generelt spille soloq og spille mod de højest rangeret spillere I NA

Hvad glæder du dig mest til i NA?

Glæder mig aller mest til at komme igang med tourneringer igen, og spille med mit nye hold - dette skifte er noget jeg har ønsket I et længere stykke tid, så er glad for det er blevet en realitet

Har du et par ord til dine danske fans herhjemme?

Jeg håber selvom jeg nu spiller I NA I stadig vil følge med. Forhåbentligt en dag er jeg at se I LCS!

Trashy, der også blev kåret som Årets Jungler 2014, vil således være den fjerde danske spiller, som rejser til USA for at spille professionelt i NA. Han vil sandsynligvis også være at se på Riot Games' stream, når han skal spille i forårets split af NA Challenger Series med sit nye hold.