Lukas "gla1ve" Rossander er nu officielt ude af Copenhagen Wolves. Det sker lidt under en uge efter, at holdet deltog til finaleshowet i GDK CS: GO turneringen, hvor han sidenhen er blevet straffet af turneringsledelsen for at have brudt reglerne på finaledagen ved at true med at boykotte finalen.

Fritstillelsen af holdets taktiske leder sker blot ti dage efter, at holdet senest kunne berette om udskiftninger på holdkortet. Dengang var det Casper "cadiaN" Møller og Jesper "tenzki" Mikalski, som måtte forlade holdet til fordel for Nicolaj "Nico" Jensen og "Phillip "aizy" Aistrup.

Det er spillerens opførsel på finaledagen for GDK CS: GO turneringen, som nu får direkte konsekvenser. Det fortæller organisationens direktør, Jakob "JLK" Kristensen i en pressemeddelelse på organisationens hjemmeside.

Today we sadly have to say goodbye to a great player and probably one of the most interesting Counter-Strike minds in Denmark as Lukas “Glaive” Rossander has been removed from our Counter-Strike Division with immediate effect.

I have tremendous respect for Lukas as a person but the way he conducted himself in relations to the Gaming.dk Finals was simply unacceptable and far from the professionalism we expect from our players.

The recent year has been very tumultous for our Counter-Strike Division and we will now take a step back and audit what future possibilities there may be available for 2015. In the end I wish to state that Lukas had been a consummate professional during his time with the Copenhagen Wolves leading up to this point and I am personally sure he will bounce back stronger.

Gaming.dk har haft fat i en af holdets spillere, Jacob "Pimp" Winneche, der siger følgende omkring deres beslutning.

Ovenpå sidste weekends hændelser stod det hurtigt klart for os fire andre, at vi ikke havde lyst til at forsætte med Lukas. Hændelsesforløbet er efterhånden gengivet så mange gange, at det efterhånden må være svært for jer brugere at bedømme, hvad der enligt skete. 

Uden at kommentere yderligere på hændelsesforløbet kunne vi andre fire på holdet bare konstatere at opførslen fra Lukas, og måden det hele gik ned på, ikke var acceptabelt ligemeget, hvordan og hvorledes man ellers vælger at dreje det. 

Vi fik også hurtigt startet en dialog med Wolves, efter de var blevet underrettet om hændelsesforløbet fra os, såvel som tunerings-ledelsen. I fællesskab blev vi hurtige enige om, vi hverken havde lyst og/eller havde mulighed for at forsætte med Lukas på holdet. 

Det piner mig grænseløst, at en af mine bedste Counter-Strik kammerater har bragt os som et hold, gdk ledelsen, deres produktion, Wolves og deres sponsorerer, men ikke mindst ham selv, i sådan en situation. 

Hvad der ligger til grund for den kraftige reaktion fra Lukas i sidste weekend, må stå for hans egen regning, jeg er sikker på, han har sine grunde. Alt i alt har det bare bragt os i en situation, hvor vi følte os nødsaget til at drage den direkte konsekvens og sige farvel til Lukas.

Hovedpersonen selv har så sent som i går selv ytret i en kommentar på HLTV.org, at han var blevet smidt ud af holdet, men det er først i dag, at holdet officielt bekræfter den udmelding. Copenhagen Wolves har dermed følgende hold:

  • Jacob "Pimp" Winneche
  • Markus "Kjaerbye" Kjærbye
  • Nicolaj "Nico" Jensen
  • Philip "aizy" Aistrup

Hvem der kommer til at erstatte Lukas "gla1ve" Rossander på holdkortet er endnu uklart, da Copenhagen Wolves ikke vil bekræfte, hvem der er i kikkerten lige nu.

Lukas "gla1ve" Rossander har ikke ønsket at udtale sig om sagen til Gaming.dk.