Sent i går aftes blev det annonceret af MeetYourMakers, at organisationen har samlet et nyt League of Legends hold op. Der er tale om ingen ringere end det hold, der i sidste sæson af den europæiske LCS var kendt som Supa Hot Crew, der i sommersplittet af EU LCS sluttede på en tredjeplads før slutspillet. 

Organisationens General Manager, Sebastian Rotterdam, udtaler følgende:

“Another great day for MeetYourMakers! Today we are happy to announce our new League of Legends Team and also the comeback of MYM in the European LCS. With signing the former SupaHotCrew Team we got a Team of talented players who were able to show a constant improvement since they joined the League of Legends Championship Series. Signing H0R0 as Jungler might be something surprising for many people but we are sure that his deep ingame knowledge and his experience in OGN will help the team to keep improving. We are looking forward to the LCS Spring Split and hope that the team will be as successful as other teams were under the MYM tag.”

MeetYourMakers kommer dermed til atter at være et navn i LCS, og med to nye spillere, kommer den nye lineup for MeetYourMakers til fremover at være endnu mere danskpræget, da support-talentet, Nicolai "Nisbeth" Nisbeth, kommer til at fungere som fast support i botlane med den velkendte danske AD Carry, Rasmus "MrRallez" Skinneholm. 

Den samlede nye holdopstilling for MeetYourMakers ser således ud:

  •  Mimer "Mimer" Ahlström (Top)
  •  Cho "H0r0" Jae-hwan (Jungle)
  •  Marcin "Selfie" Wolski (Mid)
  •  Rasmus "MrRallez" Skinneholm (AD Carry)
  •  Nicolai "Nisbeth" Nisbeth (Support)

Gaming.dk fik lige stillet et par korte spørgsmål til MYMs nye support, Nisbeth:

Hvad tror du bliver den største udfordring ved LCS? 

Det er svært at sige, hvad den største udfordring bliver, da alt er helt nyt for mig. Det bliver helt sikkert en anderledes oplevelse at leve sammen med 5 gutter i et gaming hus. Samtidig bliver det også utrolig spændende, hvilke oplevelser jeg har i vente. Så jeg ser frem til de næste mange måneder, hvad end de byder på.

Hvem glæder du dig mest til at prøve kræfter med(/mod)?

Jeg glæder mig til at prøve kræfter med hold som Alliance, som til tider viser stærkt strategisk spil. Ellers er der ikke nogle hold, som jeg glæder mig mere til at møde end andre. Jeg ser mere frem til, at komme i gang med, at få opbygget et stærkt samarbejde med Rallez samt resten af holdet.

Hvem fortjener et shoutout i forbindelse med dit nye hold? 

Selfie og Mithy fortjener shoutouts, da Mithy var manden som spredte rygterne omkring mig, da jeg spillede på min smurfaccount, hvilket fik Selfie til at kontakte mig omkring tryout til SHC. Så Selfie fortjener et kæmpe shoutout for at have givet mig denne mulighed for at vise hvad jeg kan som spiller på den store scene.

Vi siger tak til Nisbeth, som i øvrigt kommer til at være den syvende dansker, der er bekræftet til at spille i næste sæson af EU LCS. Før vi når at se den nye lineup i aktion, skal der dog findes de to sidste hold via Expansion-turneringen, som fortsætter den 18. december klokken 13.00 dansk tid.