De københavnske ulve, Copenhagen Wolves, møder i morgen tidligt klokken 11:00 landsmændende fra myXMG i en kamp om 10.000 danske kroner plus håneretten i GDK CS: GO Turneringen. Gaming.dk tager et nærmere kig på mandskabet i denne optakt.

Tidligere på ugen annoncerede Copenhagen Wolves, at de skiftede to spillere ud efter et Dreamhack Winter 2014, hvor de måtte se sig slået ud allerede efter gruppespillet. Både Casper "cadiaN" Møller og Jesper "tenzki" Mikalski måtte lade livet til fordel for Nicolaj "Nico" Jensen og Philip "aizy" Aistrup.

Lineup:

  •  Lukas "gla1ve" Rossander
  •  Jacob "Pimp" Winneche
  •  Markus "Kjaerbye" Kjærbye
  •  Nicolaj "Nico" Jensen
  •  Philip "aizy" Aistrup

Den garvede læser har nok bemærket, at ovenstående startfemmer tilnærmelsesvis ligner det gamle Western Wolves med Lukas "gla1ve" Rossander, Jacob "Pimp" Winneche og Nico. I følge sidstnævnte er dette også en af grundene til, at han tror så meget på det her hold, som han gør:

Jeg har endelig fundet gejsten og engagementet til at kunne tro på mig selv - og et hold, jeg kan tro på. Jeg tror, vi har et kæmpe potentiale og håber på, at vi kan genskabe en del af successen, vi havde tilbage i 2013 med WW (glaive, pimp, mig). Så på de to dages pracc indtil videre vil jeg mene, at vi ser en lys fremtid i møde med store forhåbninger - i hvert fald fra min side, men tror vi alle har ens forhåbninger og forventninger til holdet.

Udskiftningerne gør det svært for holdet

En af holdets største udfordringer bliver, at de slet ikke er sammenspillet. Så sent som til Dreamhack Winter 2014 kunne man se, hvor vigtigt det var, at holdet har tid til at træne. Som Pimp også sagde til Gaming.dk efter eventen, var det især grundet manglende træning, at det ikke gik dem bedre, end det gjorde.

På anden side har tre af holdets spillere tidligere spillet på samme hold samtidig, så det kan godt komme til at have indflydelse, at Nico relativt hurtigt kan indordne sig den måde, som gla1ve kalder taktikker. Ifølge Nico er det dog svært at se, hvor de ville have en fordel i deres spil: 

Vores fordel? Hmm. Ærlig talt tror jeg ikke, vi har nogen. Vi er alle rutinerede spillere - og de har klart en fordel i og med, at de har været et hold i mere end én uge Så ærlig talt tror jeg ikke, at vi har nogen fordele som sådan. Hvad vi skal gøre godt, er at vi skal være individuelt brandvarme, ellers skal vi nok se frem til et slag tæsk.

Det individuelle niveau skal sidde lige i skabet

Skal Copenhagen Wolves have en chance i morgen, kræver det, at de individuelle præstationer sidder lige i skabet. De møder et hold, som har spillet sammen i en længere periode, hvilket giver dem en stor fordel. Holdet så relativ farlige ud i semifinalen mod uber noobz, hvor de sikrede sig en 2 - 0 sejr.

Holdets ene spiller, aizy, har ikke været at finde på fast hold, siden han blev smidt ud af Team Dignitas. Derfor bliver det også spændende at se, om han kan finde samme niveau frem, som han præsterede at levere under sin tid hos Team Dignitas.

Husk at kampen går i gang klokken 11:00 i morgen søndag. Det er en BO5 kamp, hvilket vil sige, at det ene hold skal vinde tre maps for at snuppe den samlede sejr. Hele eventen kan følges på Gaming.dks Twitch-kanal og hjemmeside.