Det danske League of Legends-hold, The Last Danes, som lige nu er aktuelle i Gaming.dks egen liga, Hungry.dk-ligaen, har efter ligaens afslutning valgt at tage afsked med deres nu forhenværende AD Carry, David "Herst" Nguyen. Herst var ligeledes en del af det tidligere holdkort, dog uden de resterende medlemmer, som spiller på holdet i dag.

Holdet endte på en femteplads i Hungry.dk-ligaen, hvor de tirsdag aften blev slået ud af Team Sharkgaming, tidligere Futhanic, og holdet glippede derfor også deres chance for finalepladser ved NPF#14, som finder sted fra den 11. - 13. oktober i Fredericia Messecenter. Holdet vil dog alligevel deltage ved NPF#14s egen League of Legends-turnering sammen med deres ukendte stand-in.

TLDs holdkort ser derfor på nuværende tidspunkt således ud:

  • Niels Greve "DinGGi" Sørensen (Top)
  • Andreas "NalK" Vestergaard (Jungle)
  • Lucas "Findfinn" Paradecka (Mid)
  • Daniel Ernst "Wendelbo" Wendelbo (Support)

Lucas "Findfinn" Paradecka, holdets midlaner, udtaler følgende om beslutningen:

Årsagen til, at vi har kicket Herst fra vores roster, er fordi vi ikke følte han spillede helt oppe på vores niveau. Det var nok hovedårsagen, men der var også mange andre fejl som ikke blev forbedret efter alle disse games vi har haft sammen som team. Herst er en fin ADC, men ikke nok til det vi vil have af en ADC.

Han nævner ligeledes også det forestående event, NetParty Fyn #14, hvor størstedelen af de danske tophold deltager:

Nu hvor vi står og mangler en ADC til NPF #14, er vi selvfølgelig på udkig efter en ny ADC som kan erstatte Herst. Vi har fundet en midlertidigt stand-in til NPF. Vi er glade for, at personen vil hjælpe os i den situation vi står i lige pt. med mangel på en AD Carry. Efter NPF vil han atter spille med sit eget hold igen. Angående en fast ADC, har vi ikke set på nogen endnu. Vi er igang med at få lagt opslag rundt omkring, så vi kan få testet folk og finde en ADC der passer til os så hurtigst som muligt.

The Last Danes vil endnu ikke afsløre, hvem den ukendte substitute er, men holdet stiler efter at finde en ny mand til ADC-positionen snarest muligt.