Den måske sværeste gruppe af dem alle i EMS RaidCall One Fall Season er Gruppe B, som skal afvikles i aften. Aftenens favoritter er de to svenske hold, Ninjas in Pyjamas og fnatic, der får det svært, når formstærke Refuse og på papiret stærke WE GOT GAME skal prøve at overraske.

Netop sidstnævnte underdog, WE GOT GAME, offentliggjorde i går, at Kenny "kennyS" Schrub tilslutter sig holdet. Den unge franskmand, som tidligere har spillet for Team VeryGames, er regnet for en af Europas bedste snipere, når han rammer hans topniveau.

Det er de svenske giganter fra Ninjas in Pyjamas som skal møde franskmændene i første runde, hvilket nok skal blive et spændende opgør. I den anden kamp skal formstærke Refuse se, om de kan stoppe fnatic, som har haft lidt svingende resultater.

EMS RaidCall One Fall Season - Gruppe B

Tid
Resultat / GOTV
Ninjas in Pyjamas
vs. WE GOT GAME

19:00

16 - 07

fnatic
vs. Refuse
19:00

16 - 07

Ninjas in Pyjamas
vs. fnatic
20:00 16 - 12

Refuse vs. WE GOT GAME
20:45

16 - 12

fnatic
vs. Refuse
22:30 16 - 12

Ninjas in Pyjamas (GeT_RiGhT, f0rest, Xizt, Fiflaren, friberg)

fnatic (MODDII, Devilwalk, jw, schneider, flusha)

Refuse (kassad, NiKolinho, k1Ng0r, YNk, emi)

WE GOT GAME (liptoN, Happy, kennyS, fxy0, GMX)


Vi vil i løbet af aftenen, når kampene bliver spillet, opdatere nyheden med stream, resultater og nye kampe i gruppen. De to danske hold, Copenhagen Wolves og AWESOME, er placeret i henholdsvis Gruppe C og Gruppe D og skal derfor først spille i næsten uge.