I dag vender to velkendte danske Counter-Strike spillere atter tilbage. Det er henholdsvis Kasper "rylaNder" Rylander og Christian "crell" Rosendal, der melder sig klar til kamp igen med tre spillere fra den engelske Counter-Strike: Global Offensive scene.

Først og fremmest er valget faldet på George "ZED" Bear, der har været at finde hos blandt andre FRAGMASTER TOXIC. Den tidligere Team CRG-spiller, Luke "Kritikal" Green, har også fået en plads hos holdet, som kommer til at gå under navnet myxmg.

Som rosinen i pølseenden finder vi James “redSNK” Littlewood på holdet. Den engelske spiller var ligeledes under Team CRG fanen tidligere på året og håber nu på at kunne opnå endnu bedre resultater.

Lineup:

  • Kasper "rylaNder" Rylander
  • Christian "crell" Rosendal
  • George "ZED" Bear
  • Luke "Kritikal" Green
  • James "redSNK" Littlewodd

Gaming.dk fik fat i den hjemvendte soldat, crell, der siger følgende omkring hans nye holdkort:

Kasper og jeg er super glade for at være "back in business" og ser fremtil at spille med disse dejlige gutter. Det bliver en udfordring at blive klar til Dreamhack kvallen, men vi er klar til at gøre vores bedste. Både Kasper og jeg ser frem til at komme i gang igen og flække nogle bots. Til sidst vil jeg gerne have lov at takke vores super sponsorer for at gøre dette muligt: Tesoro, Rockstar Energy og CKRAS.

Som det kan læses ovenover, så er det første på programmet kvalifikationen til Dreamhack Winter 2013, hvor præmiepuljen bliver på over en milllion danske kroner. Det bliver første officielle event for myxmg, og vi får der at se, om hvorvidt de kan følge med i toppen.